- emo.gr
- Παιχνίδια Εξουσίας
- Διεθνή
- Στο χέρι της Τουρκίας, το αν θα κλείσουν τα δικά μας σύνορα!
Η αυτοκριτική ένα σπάνιο φρούτο στη χώρα μας. Οι παλινωδίες όμως γύρω από το προσφυγικό και ιδίως οι ιδεοληψίες, αναμφίβολα κόστισαν.
Πολύ κοντά στο κλείσιμο των συνόρων και της μετατροπής της Ελλάδας σε «αποθήκη ψυχών» βρίσκεται η Ελλάδα, όπως αποκάλυψε και ο Γιάννης Δραγασάκης. “Βεβαιότητα κλεισίματος των συνόρων δεν υπάρχει, υπάρχει όμως κίνδυνος,” είπε, τονίζοντας ότι όλα εξαρτώνται από την Τουρκία: «Αν η Τουρκία κάνει την δουλειά που έχει να κάνει, τότε οι πιέσεις θα μειωθούν. Αν η Τουρκία δεν ανταποκριθεί σε αυτό που πρέπει να γίνει τότε πρέπει να δούμε τι γίνεται στην Ευρώπη», σημείωσε.
«Ζούμε σε μία εποχή σκληρών επιλογών», υπογράμμισε με φόντο την κατασκευή των Hot Spot, συμπληρώνοντας ότι «τα κέντρα υποδοχής πρέπει να τα κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε και παράλογες αποφάσεις άλλων». Ο κ. Δραγασάκης υπεραμύνθηκε της κυβερνητικής πολιτικής στο μεταναστευτικό, τονίζοντας ότι φταίει ο πόλεμος στην Συρία. Την ίδια ώρα τόνισε πως «οι αγρότες έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται», όμως πρέπει «να σκεφτούν άλλο τρόπο αντίδρασης στο μπλόκο του Προμαχώνα» από το να κλείνουν τα σύνορα. «Απειλούν να μας κλείσουν τα σύνορα και εμείς τα κλείνουμε μόνοι μας», ήταν η αποστροφή του λόγου του.
Βεβαίως η αυτοκριτική είναι ένα σπάνιο φρούτο στη χώρα μας. Κι ούτε αυτή η Κυβέρνηση θα πρωτοτυπήσει. Οι παλινωδίες όμως γύρω από το προσφυγικό και ιδίως οι ιδεοληψίες, αναμφίβολα κόστισαν.
-
Πόσες μέρες κρατά η γιορτή της Πεντηκοστής;
6 ημέρες ΠΡΙΝ -
Σοκ με Φαλ, η κίνηση του γιατρού που παρεξήγησαν όλοι
6 ημέρες ΠΡΙΝ -
Είχε το στόμα της Μέριλιν Μονρό και τα μάτια του Καλιγούλα
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ