• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Διεθνή
  • Μπαράκ Ομπάμα: θα τους κυνηγήσουμε!
Μπαράκ Ομπάμα: θα τους κυνηγήσουμε!

«Η αντίληψη ότι οποιαδήποτε πολιτική ατζέντα μπορεί να δικαιολογήσει τη δολοφονία αθώων ανθρώπων ξεπερνά κάθε λογική»

Ο Δυτικός συνασπισμός υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών θα συνεχίσει να πλήττει τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα την Τρίτη, μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Βέλγιο.

Η συμμαχία θα συνεχίσει «να πλήττει το Ι.Κ. και πρόκειται να τους κυνηγήσουμε», δήλωσε ο Πρόεδρος Ομπάμα στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN, ευρισκόμενος στην Κούβα και κατά τη διάρκεια του αγώνα μπέιζμπολ μεταξύ της εθνικής ομάδας της Κούβας και της ομάδας Tampa Bay Rays.

«Η αντίληψη ότι οποιαδήποτε πολιτική ατζέντα μπορεί να δικαιολογήσει τη δολοφονία αθώων ανθρώπων  ξεπερνά κάθε λογική», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος  Ομπάμα.

Παράλληλα, ο Αμερικανός υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Τζεχ Τζόνσον δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν στη διάθεση τους πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενη επίθεση εντός των αμερικανικών συνόρων.
Το ερώτημα είναι αν η ευρωπαϊκή “11η Σεπτεμβρίου”  θα έχει ανάλογες επιπτώσεις με την αμερικανική, ιδίως ως προς το σκέλος της ανάληψης και σε ποιο βαθμό, περαιτέρω στρατιωτικής δράσης κατά του Ι.Κ. αλλά και των λοιπών θυλάκων του φονταμενταλισμού.
  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Στα μεταγραφικά νέα έχουμε πάρει τόσους παίκτες από τη Ρίο Άβε που δύσκολα θα φτιάχνουν 11άδα
  • Προτάσεις συνταγματικής αναθεώρησης ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε σε μια εμφανή προσπάθεια αλλαγής ατζέντας
  • Λάθος εταιρεία έσπασαν: τίποτα δε δουλεύει σωστά σε αυτή τη χώρα, ούτε τα μπάχαλα
  • Αίαντας Αμστελοδάμου – Ολυμπιακός Πειραιώς 1-2: είναι τρελός ο Ιρανός και ακόμη πιο μουρλός ο κοντός που κάρφωσε κεφαλιά μέσα στα θηρία