• emo.gr
  • Emotions
  • Γουρουνοκεφαλές έξω από στρατόπεδο εγκατάστασης προσφύγων!
Γουρουνοκεφαλές έξω από στρατόπεδο εγκατάστασης προσφύγων!

Από την Ειδομένη στη Βέροια την “τρελαμένη”

Eπεισόδια εκτυλίχθηκαν στη Βέροια. Τα πρώτα έξι λεωφορεία με πρόσφυγες που πείστηκαν από την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ να μεταφερθούν σε κανονικά κέντρα φιλοξενίας έφτασαν το βράδυ της Παρασκευής στη Βέροια .Η εγκατάστασή τους στο κέντρο φιλοξενίας που δημιουργήθηκε στο στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου δίπλα στο χωριό Αγία Βαρβάρα, έγινε με επεισοδιακό τρόπο.Κάτοικοι που δεν θέλουν τους πρόσφυγες στην περιοχή τους, συγκεντρώθηκαν και αποδοκίμασαν έντονα. Κάποιοι πέταξαν μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου γουρουνοκεφαλές.Οι αντιδράσεις του κόσμου συνεχίστηκαν και μετά τη διέλευση και την είσοδο του λεωφορείου στο χώρο του στρατοπέδου.
Κάποια στιγμή παραλίγο να δημιουργηθεί θερμό επεισόδιο από την παρουσία του Βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Ουρσουζίδη ο οποίος εμφανίστηκε στο χώρο λίγη ώρα πριν την άφιξη των λεωφορείων. Η παρουσία του πυροδότησε έντονες αντιδράσεις και κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς το μέρος του, χωρίς το ζήτημα να πάρει κι άλλες διαστάσεις.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • To “Φουρνιέ αλάνι για πάντα στο λιμάνι” δεν είναι πλέον μόνο σύνθημα. Επέκταση συμβολαίου στον Γάλλο δίνει ο Ολυμπιακός ως τη λήξη της καριέρας του και μάλιστα με μεγαλύτερες απολαβές, ενώ ήδη υπάρχουν σκέψεις και για την παραμονή του μετά σε διοικητικό πόστο στην ομάδα
  • Ευτυχώς είναι σώοι οι τρεις χειριστές μετά την αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στον όρμο της Ελευσίνας
  • Ελλάδα – ΗΠΑ 14-10 στον ημιτελικό του Παγκόσμιου στο πόλο γυναικών: 1.410 % οι δασμοί Τραμπ προς Ελλάδα χαλαρά
  • Ελλάδα – Γαλλία 23-9 στο πόλο γυναικών, οι Γαλλίδες χαίρουν ευτυχώς άκρας υγείας