- emo.gr
- Παιχνίδια Εξουσίας
- Διεθνή
- Δεν συναινεί η Λευκωσία
Τον “κάβο” των κυπριακών αντιρρήσεων έχει να αντιμετωπίσει η Άγκυρα
Την κατηγορηματική άρνηση της Λευκωσίας να συναινέσει στο άνοιγμα των ενταξιακών κεφαλαίων της Τουρκίας επανέλαβε ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, μετά από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.
«Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν έχει σκοπό να συναινέσει στο άνοιγμα κανενός κεφαλαίου, αν η Τουρκία δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, όπως περιγράφονται στο διαπραγματευτικό πλαίσιο», σημείωσε, βάζοντας τέλος στις επιδιώξεις της Άγκυρας για επίσπευση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της στην ΕΕ.
Τον “κάβο” των κυπριακών αντιρρήσεων έχει να αντιμετωπίσει η Άγκυρα. Η Μεγαλόνησος λόγω της θέσης της βρίσκεται μακριά από τις χώρες που εμπλέκονται στο προσφυγικό και έτσι δεν μπαίνει στο κάδρο των διαπραγματεύσεων, όπως θα επιθυμούσε η τουρκική πλευρά.
-
Πόσες μέρες κρατά η γιορτή της Πεντηκοστής;
4 ημέρες ΠΡΙΝ -
Σοκ με Φαλ, η κίνηση του γιατρού που παρεξήγησαν όλοι
4 ημέρες ΠΡΙΝ -
Είχε το στόμα της Μέριλιν Μονρό και τα μάτια του Καλιγούλα
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ