- emo.gr
- Slider
- Το μωρό “γκλομπ”!
Από τον οίκτο στην οργή για τους πρόσφυγες-μετανάστες!
Από τον οίκτο στην οργή για τους πρόσφυγες-μετανάστες μετακινείται η ελληνική κοινή γνώμη. Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, μετά από τέτοιες εικόνες.
Ιδιαίτερη αγάπη έχει δείξει εμπράκτως ο ελληνικός λαός ειδικά για τα παιδιά των προσφύγων-μεταναστών και δεν ανέχεται να τα βλέπει να χρησιμοποιούνται -ούτε για αστείο, ούτε ως έκφραση ακραίας αγανάκτησης- ως γκλομπ.
Όπως είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στις εξελίξεις στο λιμάνι:”ίσως ήρθε η ώρα κάποιοι από τους μετανάστες, να δουν τη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού”, αναφερόμενος στις παραβατικές συμπεριφορές, οι οποίες αναδεικνύονται τις τελευταίες ημέρες από μερίδα μεταναστών, οι οποίοι σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα γκέτο.
-
Ο κύκλος των αρχαίων “χαμένων” ποιητών
4 ημέρες ΠΡΙΝ -
Δεκεμβριανά: Η στιγμή της κατάπαυσης πυρός
5 ημέρες ΠΡΙΝ -
Κομβικό για τον τίτλο της Πρέμιερ το αποψινό Άρσεναλ – Λίβερπουλ
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ -
Ο πραγματικός λόγος της εισβολής στη Βενεζουέλα!
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ