• emo.gr
  • Sport
  • Διπλό με ανατροπή η Ρεάλ μέσα στο Καμπ Νου!
Διπλό με ανατροπή η Ρεάλ μέσα στο Καμπ Νου!

Αίσθηση πριν τον αγώνα προκάλεσε το κορεό των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι ευχαριστούσαν τον Γιόχαν Κρόιφ για τη προσφορά του .

Iδιαίτερο bαθμολογικό ενδιαφέρον δεν είχε  το ματς, μιας και το πρωτάθλημα έχει σχεδόν κριθεί υπέρ των Καταλανών με τη διαφορά των δύο ομάδων να είναι στους δέκα πόντους, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε μέσα στο «Καμπ Νου» τις εντυπώσεις την Μπαρτσελόνα με 1-2.

Η Μπαρτσελόνα μετά από ένα πολύ κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 1-0 χάρη στο γκολ του Πικέ στο 56′, αλλά τα γκολ των Μπενζεμά (63′) και Κριστιάνο Ρονάλντο (85′) γύρισαν το ματς και έδωσαν την νίκη στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που το κατάφερε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σέρχιο Ράμος στο 84′. Πλέον, η διαφορά των δύο ομάδων μειώθηκε στους 7 βαθμούς.

Το έψαχνε το δέκατο γκολ του ο Ρονάλντο μέσα στο σπίτι της Μπάρτσα. Λίγο πριν γράψει το 1-2, είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Έτσι, στη σέντρα του Μπέιλ ο CR7 δεν σηκώθηκε για κεφαλιά, αλλά έκανε φοβερό κοντρόλ και εκτέλεσε, για να χαρίσει στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη. Ήταν το 16ο γκολ του σε EL Classico, στο πρώτο διπλό της Ρεάλ από τον Απρίλιο του 2012. Ο Πορτογάλος μετρά 13 γκολ στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Η μαγική τριάδα της Μπαρτσελόνα κινήθηκε σε ρηχά νερά μιας και ο Ζιντάν  είχε στήσει καταπληκτικά την ομάδα του. Το ματς κρίθηκε στις αντεπιθέσεις της Ρεάλ, καθώς η Μπαρτσελόνα είχε την υπεροχή, πολλές φορές όμως «φλυαρούσε». Κακός και ο διαιτητής, αφού σφύριζε πολύ και το παιχνίδι δεν βρήκε ρυθμό, παρά σε ελάχιστες στιγμές.

Γενικώς το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν πολύ κατώτερο των δυνατοτήτων τους. και η γεύση που άφησαν στην ποδοσφαιρική υφήλιο, η οποία στήθηκε στις τηλεοράσεις για να τους παρακολουθήσει, μάλλον στυφή.

Αίσθηση πριν τον αγώνα προκάλεσε το κορεό των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι ευχαριστούσαν τον Γιόχαν Κρόιφ για τη προσφορά του . Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» υπηρέτησε με τεράστια επιτυχία τον σύλλογο της Καταλονίας ως παίκτης αλλά και ως προπονητής.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ποταμοί άρθρων για τον Βαλαντσιούνας. Είπε ο άνθρωπος πως θα μας ενημερώσει, όταν θα ξέρει σίγουρα για το μέλλον του, προς τι τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί;
  • Ανοίγουν ξανά φάκελοι από την Ιατροδικαστική της Πάτρας από 1.1.2020, εδώ δεν πάμε πίσω στο 1998, ίσως θα χρειαζόταν
  • Εξεταστική από το 1998 προτείνει η Κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Κανονικά θα έπρεπε να εξεταστεί και η Βαυαροκρατία: από εκεί πηγάζουν όλα τα δεινά
  • Πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η Τσέλσι, με μεγάλη εμφάνιση επί της Παρί και συνολικά ακόμη μεγαλύτερη “αρπαχτή” από τη διοργάνωση