• emo.gr
  • Emotive
  • Ντομπρόφσκις, Ντομπρο-βόσκεις, Ντομπροβόλσκι!
Ντομπρόφσκις, Ντομπρο-βόσκεις, Ντομπροβόλσκι!

Μετά από 7.500 σελίδες φόρους στα σαρδάμ θα κολλήσουμε; Εδώ ο Αλέφαντος έκανε καριέρα και αν εξαιρέσεις τον Χάπελ, δεν είπε κανένα άλλον ξένο με το όνομά του.

Μετά από 7.500 σελίδες φόρους στα σαρδάμ θα κολλήσουμε;

Εδώ ο Αλέφαντος έκανε μεγάλη καριέρα και αν εξαιρέσεις τον Χάπελ, δεν είπε ποτέ κανέναν άλλον ξένο με το όνομά του. Μπορεί να γίνονται και για το γούρι τα λεκτικά σφάλματα, ίσα να μη ματιάζεται.

Ο Ντομποβόλσκι πάντως δεν έπαιξε ποτέ στον Ολυμπιακό, παρά τα διαρκή και επίμονα δημοσιεύματα. Ήταν μια αυταπάτη της εποχής εκείνης η έλευσή του στον Πειραιά.

Εκείνα τα χρόνια, δεν υπήρχε ούτε ίντερνετ, ούτε Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης. Μόνο το Μετρό της συμπρωτεύουσας παραμένει ίδιο.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Έρχεται χιονιάς και οι συμπλοκές των μετεωρολόγων κυμαίνονται σε συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα
  • Μετά τα Φώτα θα λυνόταν το αγροτικό διαβεβαίωναν κυβερνητικοί παράγοντες: βουλωμένο γράμμα διαβάζουν θα πείτε, αλλά λάθος είναι, πιο σωστό το “δεν κόβουν ούτε με βαλέ”
  • Μπλέξαν οι γραμμές μας, μπλέξαν οι γραμμές: θα βρει η …υπηρεσία τι έγινε με τις συχνότητες, καταπληκτικό είναι πως τώρα ανακαλύψαμε πως θέλει εκσυγχρονισμό το σύστημα
  • Παγκόσμιο φρενοκομείο: η φόρμα που φορούσε ο Μαδούρο όταν συνελήφθη έγινε sold out