• emo.gr
  • Sport
  • Στον τελικό του Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης!
Στον τελικό του Champions League η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ματς γκραν-γκινιόλ με τρία γκολ, δύο χαμένα πέναλτι, ανατροπές, ένταση και σασπένς ως το τελευταίο δευτερόλεπτο

Μετά από ένα ματς γκραν-γκινιόλ με τρία γκολ, δύο χαμένα πέναλτι, ανατροπές, ένταση και σασπένς ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Οι Βαυαροί ξεκίνησαν αφιονισμένοι το ματς και προηγήθηκαν με 1-0 μετά από ένα τυχερό γκολ καθώς το σουτ του Τσάμπι σε φάουλ έξω από την περιοχή βρήκε σε πόδι αμυντικού και άλλαξε πορεία.

Μετά από λίγα λεπτά κέρδισαν πέναλτι και όλα έδειχναν ότι θα καθάριζαν την πρόκριση νωρίς. Ο «πολύς» Μύλερ έχασε το πέναλτι, το οποίο έπιασε ο Σλοβάκος πορτιέρο της Ατλέτικο, δίνοντας ζωή στους Ισπανούς.

(Στην παρακάτω φωτό, η απόκρουση που άλλαξε τη ροή του ματς)

MUNICH, GERMANY - MAY 03: Goalkeeper Jan Oblak of Atletico Madrid (13) saves a penalty kick from Thomas Mueller of Bayern Munich (25) during UEFA Champions League semi final second leg match between FC Bayern Muenchen and Club Atletico de Madrid at Allianz Arena on May 3, 2016 in Munich, Germany. (Photo by Adam Pretty/Bongarts/Getty Images)

 

Σαν να μην έφτανε αυτό, στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Γκριενσμάν εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Τόρρες και έγραψε το 1-1 στο 53΄.Το γήπεδο πάγωσε για μερικά λεπτά, ενώ ο Γκουαρντιόλα άργησε να κάνει τις αλλαγές. Στο 73΄ο Λεβαντόφσκι πήρε την κεφαλιά πάσα του Βιδάλ και σε κενή εστία έκανε το 2-1 και το ματς θύμιζε τον προημιτελικό με τη  Γιουβέντους.

Ο Τόρρες κέρδισε πέναλτι-μούφα, μιας και ανετράπη εκτός περιοχής, αλλά ο Νόιερ έπιασε το πέναλτι, δίνοντας ζωή στη Μπάγερν, η οποία όμως δεν είχε ούτε τα αποθέματα δυνάμεων, ούτε και την τύχη με το μέρος της απόψε.

Ο Όμπλακ έβγαλε το σουτ του Αλάμπα που κόντραρε και πήγαινε μέσα και έτσι ο Ντιέγκο Σιμεόνε και οι παίκτες του πανηγύρισαν έξαλλα μία μεγάλη, μία ιστορική πρόκριση.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • To “Φουρνιέ αλάνι για πάντα στο λιμάνι” δεν είναι πλέον μόνο σύνθημα. Επέκταση συμβολαίου στον Γάλλο δίνει ο Ολυμπιακός ως τη λήξη της καριέρας του και μάλιστα με μεγαλύτερες απολαβές, ενώ ήδη υπάρχουν σκέψεις και για την παραμονή του μετά σε διοικητικό πόστο στην ομάδα
  • Ευτυχώς είναι σώοι οι τρεις χειριστές μετά την αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στον όρμο της Ελευσίνας
  • Ελλάδα – ΗΠΑ 14-10 στον ημιτελικό του Παγκόσμιου στο πόλο γυναικών: 1.410 % οι δασμοί Τραμπ προς Ελλάδα χαλαρά
  • Ελλάδα – Γαλλία 23-9 στο πόλο γυναικών, οι Γαλλίδες χαίρουν ευτυχώς άκρας υγείας