• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  •  Bregret: αναζητείται ο Βρετανός …Αλέξης Τσίπρας!
 Bregret: αναζητείται ο Βρετανός …Αλέξης Τσίπρας!

Αναζητείται η φόρμουλα για να μην βγει η χώρα από την ΕΕ, καθώς κάτι τέτοιο ενδέχεται να σημάνει και το τέλος της Μεγάλης Βρετανίας, με δεδομένη την πρόθεση της Σκωτίας, αλλά και του μητροπολιτικού Λονδίνου, να παραμείνουν στους κόλπους της Ένωσης.

Περισσότεροι από πεντακόσιες χιλιάδες Βρετανοί έχουν υπογράψει ηλεκτρονικά το αίτημα επανάληψης του δημοψηφίσματος. Για να εισαχθεί η υπόθεση  σε συζήτηση στη Βουλή, απαιτούνται μόλις εκατό χιλιάδες  υπογραφές.

Η πρωτοβουλία προήλθε έπειτα από την κίνηση εκατό χιλιάδων κατοίκων του Λονδίνου να ζητήσουν από τον δήμαρχο της πόλης να κηρύξει την ανεξαρτησία της βρετανικής πρωτεύουσας και να αξιώσει την ένταξή της στην Ε.Ε.

Οι διοργανωτές του εγχειρήματος θεωρούν ότι η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει ένα νόμο, σύμφωνα με τον οποίο, εάν το αποτέλεσμα της εξόδου ή της παραμονής είναι μικρότερο του 60% και η συμμετοχή δεν υπερβαίνει το 75%, τότε να κρίνεται αναγκαία η επανάληψη του δημοψηφίσματος.
Η πλειονότητα των υπογραφών, όπως είναι αναμενόμενο, προέρχεται από τα μεγάλα αστικά κέντρα και το Λονδίνο.

Αναζητείται η φόρμουλα για να μην βγει η χώρα από την ΕΕ, καθώς κάτι τέτοιο ενδέχεται να σημάνει και το τέλος της Μεγάλης Βρετανίας, με δεδομένη την πρόθεση της Σκωτίας, αλλά και του μητροπολιτικού Λονδίνου, να παραμείνουν στους κόλπους της Ένωσης.

Έλλειμμα ηγεσίας, καθώς δεν υπάρχει ο Βρετανός … Αλέξης Τσίπρας που θα ερμηνεύσει …ορθά τη λαϊκή βούληση και ο οποίος δεν θα διακινδυνεύσει την περίπτωση εξόδου και τις μη μετρήσιμες –αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- συνέπειες…

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μια συνέντευξη που μεταδίδεται Κυριακή μεσημέρι μας γυρνάει στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο: θα μοιράσει αλήθεια και πόνο
  • Ταράζουν την Παρασκευή του λαού οι ειδήσεις για τη σύλληψη πασίγνωστου σεφ και άντε να βρεις ποιος είναι (εννοείται πως ξέρουμε) με την TVνα μαγειρεύει τα τελευταία πολλά χρόνια, όταν δε λέει ανοησίες σε talk shows
  • Να χάνει ο Ολυμπιακός από τον Σπανούλη έγινε μοτίβο πλέον: νωρίς στη σεζόν ασφαλώς, αλλά ο Λαρισαίος δείχνει να έχει βρει τη συνταγή να νικά το φαβορί
  • Η Ελλάδα αποχαιρετά τον μοναδικό, τον εμβληματικό τραγουδοποιό της, τον καλλιτέχνη που σημάδεψε όσο ελάχιστοι τα τελευταία εξήντα χρόνια: ο Διονύσης Σαββόπουλος στη γειτονιά των αγγέλων