- emo.gr
- Emotions
- Έριξε το διαδίκτυο η Στεφανίδη
Δύσκολοι καιροί για “γλάστρες”…
Καθημερινά όλο το καλοκαίρι διαβάζαμε πως η τάδε μοντέλα έριξε το Instagram με τις πόζες της από τις διακοπές, τσάκισε το facebook η δείνα τηλεπερόνα αμακιγιάριστη (;;;) από την παραλία.
Ήλθε όμως η Στεφανίδη με άλμα επί κοντώ και έφαγε τη δόξα από όλες. Πρώτο θέμα σε όλο το ελληνόφωνο διαδίκτυο, αφιερώματα από ξένα πρακτορεία και sites.
Τραγούδησε και “σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε ω χαίρε λευτεριά”παίρνει και τη σημαία μετά από κλήρωση για την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και τραβά σα μαγνήτης τα φώτα της δημοσιότητας.
Πάνω που πέρασε σε δεύτερη μοίρα η Κορακάκη και αναθάρρησαν τα κορίτσια της “δημοσιότητας από το πουθενά”, ήλθε η Στεφανίδη και τους στερεί τα βλέμματα από τις τελευταίες βουτιές του Αυγούστου.
Δύσκολοι καιροί, δύσκολο καλοκαίρι για “γλάστρες”…
-
Τα σημάδια της άτυπης κατάθλιψης
7 ημέρες ΠΡΙΝ -
Ρεάλ – Σίτυ, Παρί -Τσέλσι, ματσάρες σήμερα στο Champions League
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ -
Όταν το άγχος προκαλεί δυσλειτουργία
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ -
Όταν σώθηκε ο Πειραιάς από την “αραίωση” του πληθυσμού
2 εβδομάδες ΠΡΙΝ