• emo.gr
  • Sport
  • Με στηρίγματα Ρεάλ και Λέστερ
Με στηρίγματα Ρεάλ και Λέστερ

Ως δυάδα οι επιλογές μας ανεβάζουν την απόδοση στο 7.00

Βραδιά Τσου-Λου η αποψινή και οι στοιχηματικές ευκαιρίες έρχονται στο προσκήνιο.

Η Ρεάλ προβλημάτισε με τη Λας Πάλμας, τόσο με την απόδοση, όσο και με τα παρατράγουδα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παραμένει όμως μία τεράστια ομάδα που μπορεί να υπερκεράσει τις κρίσεις.

Οι τιμές του διπλού ξεκίνησαν από το 2.70 και έχουν φτάσει στο 2.90, αποδόσεις που δύσκολα βρίσκει κανείς τη Ρεάλ μέσα σε μια ολόκληρη σεζόν. Θα κοντράρουμε την τάση της αγοράς στηρίζοντας την ομάδα του Ζιντάν.

Δεύτερη επιλογή ο άσος της Λέστερ απέναντι στον Πόρτο. Οι πρωταθλητές Αγγλίας στην πρώτη τους εντός έδρας παράσταση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν τη νίκη και να ευχαριστήσουν το διψασμένο κοινό τους. Σε τιμές που φτάνουν το 2.40 ο άσος.

Ως δυάδα οι επιλογές μας ανεβάζουν την απόδοση στο 7.00

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Στο πόδι η Καλαμάτα για την άνοδο της Μαύρης Θύελλας στην Σούπερ Λιγκ μετά από είκοσι πέντε χρόνια: φωταγωγήθηκε η πόλη παρά την ενεργειακή κρίση
  • Καλύπτουμε αεροπορικώς μετά την Κύπρο μας και Ανατολική Ρωμυλία (Βουλγαρία), λίγο όλες τις περιοχές νότια του Δούναβη να παίξουμε, την Τουρκία όπως είναι πακέτο και φτιάξαμε αέρινη Βυζαντινή Αυτοκρατορία
  • Καμία συμφωνία, μόνο παράδοση άνευ όρων θα δεχθεί ο Πρόεδρος Τραμπ: πάλι το καβάτζωσε το Νόμπελ Ειρήνης, έχουμε νικητή
  • Μέρα που βρήκαν να σηκωθούν τα ελληνικά F-16 στην Κύπρο, στην επέτειο του ηρωικού θανάτου του Γρηγόρη Αυξεντίου, του Σταυραετού του Μαχαιρά!