• emo.gr
  • Emotions
  • Ο τελευταίος «χορός»;
Ο τελευταίος «χορός»;

To Mega Channel περνά στην τηλεοπτική ιστορία, εκτός κι αν οι φήμες για είσοδο υπερθεματιστή χωρίς τηλεοπτικό σταθμό επαληθευτούν

Η Μαρία Σαράφογλου παρουσίασε στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης το δελτίο, το οποίο αν δεν υπάρξει ο «από μηχανής θεός- θα αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» στην ενημέρωση του σταθμού, το τελευταίο δελτίο στην επί σχεδόν τρεις δεκαετίες πορεία του επονομαζόμενου και «Μεγάλου Καναλιού».

Όλα αυτά είναι οριστικά καθώς επιδόθηκε σήμερα η επίσχεση εργασίας των δημοσιογράφων ενώ από Δευτέρα ξεκινά και εκείνη των τεχνικών.

Ανεξάρτητα από τις προσωπικές εκτιμήσεις και πολιτικές  απόψεις των τηλεθεατών, το Mega Channel περνά -όπως όλα δείχνουν- στην τηλεοπτική ιστορία, έχοντας προσφέρει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας  και ενημέρωσης, πολλά ελληνικά ποιοτικά σίριαλ και παραγωγές, επί σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Το κανάλι της «Μεσογείων» αποτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια σημείο αναφοράς στο τηλεοπτικό σκηνικό, όντας για πολλά χρόνια το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι πανελλαδικά.

Στη νέα «ψηφιακή εποχή» με τα τέσσερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα έχει παρουσία το κανάλι.

Εκτός κι αν οι φήμες για είσοδο υπερθεματιστή χωρίς  τηλεοπτικό σταθμό επαληθευτούν, οπότε το σκηνικό θα αλλάξει άρδην.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μετά την πολική φωτοβολίδα, είμαστε έτοιμοι για την ουκρανική χειροβομβίδα: το κρύο θα κρατήσει 4 μέρες, 14 μερόνυχτα οι διαμάχες των ειρηνικών μετεωρολόγων
  • Ο Υπουργός φέρεται να δήλωσε “ελάλησα και είπα” και καρατομήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ
  • Έρχεται χιονιάς και οι συμπλοκές των μετεωρολόγων κυμαίνονται σε συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα
  • Μετά τα Φώτα θα λυνόταν το αγροτικό διαβεβαίωναν κυβερνητικοί παράγοντες: βουλωμένο γράμμα διαβάζουν θα πείτε, αλλά λάθος είναι, πιο σωστό το “δεν κόβουν ούτε με βαλέ”