- emo.gr
- Emotive
- “Είστε ενάντια στην εισήγησή μου”
Μετά δόθηκε στους συνέδρους μία δεύτερη ευκαιρία να διορθώσουν το σφάλμα τους. Που είναι το μεμπτόν; Τι να κάνει ο ηγέτης; Να τους αφήσει στην πλάνη τους;
Δεν εγκρίθηκε η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, στην ποσόστωση του 25% να μη συμπεριλαμβάνονται οι βουλευτές αλλά μόνο όσοι κατέχουν κυβερνητική θέση, αλλά προκρίθηκε η πρόταση που συμπεριλάμβανε και τους βουλευτές.
Αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του Πρωθυπουργού με αποτέλεσμα να υπάρξει στιγμιαία ένταση και αντιδράσεις από τους Συνέδρους και τους βουλευτές.
Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος να υπάρξει νέα συζήτηση και να τεθεί η πρόταση σε νέα ψηφοφορία. Τόνισε στους συνέδρους πως «δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει τι ψηφίσατε, αλλά είστε ενάντια στην εισήγησή μου», ζήτησε να γίνει η οργανωμένη συζήτηση που προβλέπεται (με δύο εισηγητές από κάθε πλευρά), ενώ επισημάνθηκε πως το συνέδριο δεν μπορεί να αλλάξει το Καταστατικό του κόμματος αφού είναι τακτικό και όχι καταστατικό συνέδριο.
Τελικά πραγματοποιήθηκε και δεύτερη ψηφοφορία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε τελικώς δεκτή, χωρίς να χρειαστεί τρίτη προσπάθεια.
Δόθηκε στους συνέδρους μία δεύτερη ευκαιρία να διορθώσουν το σφάλμα τους. Που είναι το μεμπτόν; Τι να κάνει ο ηγέτης; Να τους αφήσει στην πλάνη τους;
-
Η μοναδική γραπτή μαρτυρία Έλληνα Εβραίου για το Άουσβιτς
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ -
Πότε μιλάμε για υποχονδρίαση και νοσοφοβία;
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ -
Άρσεναλ – Τσέλσι για μια θέση!
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ -
Πάσχει ο Τραμπ από ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας;
3 εβδομάδες ΠΡΙΝ