• emo.gr
  • Emotive
  • Ο Πανσερραϊκός πιστώνεται την ατάκα του μήνα!
Ο Πανσερραϊκός πιστώνεται την ατάκα του μήνα!

«Η απόφαση για έναρξη του πρωταθλήματος από την Football League χωρίς εύρεση τηλεοπτικής στέγης άρα και χορηγών είναι πιο άστοχη και απ’ τον Νικ Καλάθη»

Με έναν ευφανταστο τρόπο πήρε θέση ο Πανσερραϊκός σχετικά με την έναρξη της φετινής Football League.

Η ομάδα των Σερρών μέσω του Facebook χαρακτήρισε άστοχους τους χειρισμούς των διοργανωτών, καθώς το νέο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας θα ξεκινήσει χωρίς να έχει βρεθεί ακόμη τηλεοπτική στέγη αλλά και χορηγοί, παρομοιάζοντάς τους με την αστοχία του Νικ Καλάθη στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΣΕΦ!  Για την ιστορία, ο διεθνής γκαρντ τελείωσε την αναμέτρηση με 5 πόντους, μετρώντας 1/9 σουτ (1/4 δίποντα και 1/5 τρίποντα).

«Η απόφαση για έναρξη του πρωταθλήματος από την Football League χωρίς εύρεση τηλεοπτικής στέγης άρα και χορηγών είναι πιο άστοχη και απ’ τον Νικ Καλάθη», πόσταρε ο Πανσερραϊκός προκαλώντας χαμό στα social media.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μπούλινγκ έκανες, μπούλινγκ θα λάβεις: ουσιαστικά “κότα” λένε τον Ντόναλντ οι Ισραηλινοί, θεωρούν πως χάθηκε μοναδική ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μια και καλή με το Ιράν
  • Άμα κόψεις τα σόσιαλ στους 75+ να δεις εξέγερση που έχει να γίνει
  • Αν αποδειχτεί αναποτελεσματικό το ασυμβίβαστο Υπουργού – βουλευτή ένας Υπουργός θα παίζει μπακότερμα, φτάνει να μην έχει κάρτες ή είναι τραυματίας από την επίπονη δουλειά
  • Σωστό το ασυμβίβαστο Υπουργού – βουλευτή. Να μπαίνει αλλαγή ο επιλαχών να τα δίνει όλα στα δικά του ρουσφέτια για να δείξει την κλάση του