• emo.gr
  • Sport
  • Στο τέλος τους “ξεβράκωσε” ο Τζαβέλλας!
Στο τέλος τους “ξεβράκωσε” ο Τζαβέλλας!

Δίκαιο το σκορ σε ένα ματς που μπορούσε να είχε πάρει άλλη τροπή, αν ο Μήτρογλου ισοφάριζε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ή αν ο Πιάνιτς έκανε το 0-2 από το ύψος του πέναλτι.

Η Βοσνία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πήρε το προβάδισμα με τυχερό γκολ . Στο 32′ ο Πιάνιτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι κι από την πλάτη του Καρνέζη αυτή κατέληξε στα δίχτυα και ενώ οι Βόσνιοι είχαν σπαταλήσει δύο ευκαιρίες.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα όμως ο Γιώργος Τζαβέλλας με ένα απίστευτο σουτ σε δύναμη και φάλτσα σουτ ισοφάρισε σε 1-1 νικώντας τον Μπέγκοβιτς, που πιο πριν ακούμπησε κεραυνό του Φορτούνη, όσο χρειαζόταν για να πάει η μπάλα στο δοκάρι.

Μεγάλο ντέρμπι το ματς, με νεύρα, ένταση, πάθος, δύο αποβολές για σύρραξη εντός του γηπέδου(Τζέκο, Κ. Παπαδόπουλος) ενώ στο πρώτο μέρος υπήρξαν επεισόδια στις εξέδρες.

Δίκαιο το σκορ σε ένα ματς που μπορούσε να είχε πάρει άλλη τροπή, αν ο Μήτρογλου ισοφάριζε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ή αν ο Πιάνιτς έκανε το 0-2 από το ύψος του πέναλτι.

Ο από μηχανής Τζαβέλλας διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της Εθνικής γιαπρόκριση στο Μουντιάλ. Η ομάδα επί Σκίμπε ξανάγινε σκληροτράχηλη, μαχητική και ταυτόχρονα ποιοτική.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ταράζουν την Παρασκευή του λαού οι ειδήσεις για τη σύλληψη πασίγνωστου σεφ και άντε να βρεις ποιος είναι (εννοείται πως ξέρουμε) με την TVνα μαγειρεύει τα τελευταία πολλά χρόνια, όταν δε λέει ανοησίες σε talk shows
  • Να χάνει ο Ολυμπιακός από τον Σπανούλη έγινε μοτίβο πλέον: νωρίς στη σεζόν ασφαλώς, αλλά ο Λαρισαίος δείχνει να έχει βρει τη συνταγή να νικά το φαβορί
  • Η Ελλάδα αποχαιρετά τον μοναδικό, τον εμβληματικό τραγουδοποιό της, τον καλλιτέχνη που σημάδεψε όσο ελάχιστοι τα τελευταία εξήντα χρόνια: ο Διονύσης Σαββόπουλος στη γειτονιά των αγγέλων
  • Στη δικαιοσύνη στέλνει ο ήλιος ο νοητός τον καθαρισμό του Αγνώστου Στρατιώτη