• emo.gr
  • Sport
  • Νίκη της Ελλάδας επί της Βοσνίας!
Νίκη της Ελλάδας επί της Βοσνίας!

Πρόταση

Ελλάδα-Βοσνία 1 απόδοση 3.00

Πήραμε ένα μεγάλο over χθες, στο 2.50 κόντρα στις προβλέψεις της αγοράς.Το Ισραήλ ήταν πολύ δυνατή ομάδα, μέσα στο Ελμπασάν, σκόραρε νωρίς και μετέτρεψε τη νίκη σε θρίαμβο, με το εμφατικό 0-3.

Το ζήτημα είναι να βρίσκουμε τις ευκαιρίες και να επικεντρωνόμαστε σε ένα ματς τα ΣΚ των εθνικών ομάδων.

Σήμερα θα προτιμήσουμε την ΕΘνική μας ομάδα, που αν θέλει να πιστοποιήσει οτι ξανάγινε μεγάλη ομάδα,πρέπει παιχνιδια σαν το αποψινό με τη Βοσνία να τα παίρνει έστω με μισό-μηδέν.

Σε τριπλασιασμό του πονταρίσματος οδηγεί ο άσος, ο οποίος ανέβηκε τις τελευταίες ώρες, μάλλον είναι ενδεικτικός της μη πίστης από τους παίκτες του στοιχήματος στην ΕΘνική Ομάδα. Η ομάδα του Σκίμπε έχει τα φόντα για να τους διαψεύσει.

Πρόταση

Ελλάδα-Βοσνία 1 απόδοση 3.00

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Στο πόδι η Καλαμάτα για την άνοδο της Μαύρης Θύελλας στην Σούπερ Λιγκ μετά από είκοσι πέντε χρόνια: φωταγωγήθηκε η πόλη παρά την ενεργειακή κρίση
  • Καλύπτουμε αεροπορικώς μετά την Κύπρο μας και Ανατολική Ρωμυλία (Βουλγαρία), λίγο όλες τις περιοχές νότια του Δούναβη να παίξουμε, την Τουρκία όπως είναι πακέτο και φτιάξαμε αέρινη Βυζαντινή Αυτοκρατορία
  • Καμία συμφωνία, μόνο παράδοση άνευ όρων θα δεχθεί ο Πρόεδρος Τραμπ: πάλι το καβάτζωσε το Νόμπελ Ειρήνης, έχουμε νικητή
  • Μέρα που βρήκαν να σηκωθούν τα ελληνικά F-16 στην Κύπρο, στην επέτειο του ηρωικού θανάτου του Γρηγόρη Αυξεντίου, του Σταυραετού του Μαχαιρά!