• emo.gr
  • Sport
  • Ρίσκο με Μπέρνλι
Ρίσκο με Μπέρνλι

Πρόταση: Γουέστ Μπρομ Αλμπιόν-Μπέρνλι 2 απόδοση 4.50

Στο ξεκίνημα μιας πλούσιας -σε ματς υψηλού ενδιαφέροντος- στοιχηματικής εβδομάδας, θα ασχοληθούμε με το τελευταίο ματς της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

Γουέστ Μπρομ εναντίον Μπέρνλι με τις δύο ομάδες αν θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από το δεύτερο μισό της βαθμολογίας.

Η Μπέρνλι είναι πιο φορμαρισμένη, ενώ αγνοεί την εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ίσως είναι η στιγμή να την πανηγυρίσει, σε ένα ματς που το περιμένουμε ανοικτό.

Το διπλό προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή, ενώ μπορούμε να επιλέξουμε και την κάλυψη στο Χ που δίνεται στο 3.40.

Πρόταση: Γουέστ Μπρομ Αλμπιόν-Μπέρνλι 2, απόδοση 4.50

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Στην Οκλαχόμα δίκαια το φετινό Πρωτάθλημα του ΝΒΑ, στην Ιντιάνα ο σεβασμός για την τρομερή προσπάθεια που έκανε ως αουτσάιντερ, από τα ημιτελικά της Ανατολής και μετά. Το what if θα είναι για πάντα το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν ο Χαλιμπάρτον δεν τραυματιζόταν σοβαρά στον αχίλλειο, στην 1η περίοδο του Game 7
  • O Πούτιν ανησυχεί για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Να δεις που στο τέλος θα προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης
  • Στη Βουλή ο φάκελος του ΟΠΕΚΕΠΕ: μέχρι την “κόκκινη μηλιά” έφταναν τα αιγοπρόβατα
  • Μείον 3 βουλευτές που δεν αντικαθίστανται το λες και εξοικονόμηση πόρων: πάντως η πλειοψηφία παραμένει στο 151, μην κάνετε λάθη!