• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Διεθνή
  • Επική και συνάμα επικίνδυνη γκάφα των γερμανικών αρχών!
Επική και συνάμα επικίνδυνη γκάφα των γερμανικών αρχών!

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, επικαλούμενα πηγές της Die Welt, οι αρχές πιστεύουν πως κρατούν τον λάθος άντρα, ενώ ο πραγματικός δράστης είναι ελεύθερος, οπλισμένος και μπορεί να προξενήσει νέο πολύνεκρο μακελειό.

Ο μακελάρης του Βερολίνου, δεν είναι ο 23χρονος Πακιστανός μετανάστης, ο οποίος και ήταν γνωστός στις αρχές.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, επικαλούμενα πηγές της Die Welt, οι αρχές πιστεύουν πως κρατούν τον λάθος άντρα, ενώ ο πραγματικός δράστης είναι ελεύθερος, οπλισμένος και μπορεί να προξενήσει νέο πολύνεκρο μακελειό.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες θα πρόκειται για επική και συνάμα επικίνδυνη γκάφα των γερμανικών αρχών, η οποία μπορεί να κοστίσει κι άλλες ζωές.

Το “χριστουγεννιάτικο πνεύμα” στο Βερολίνο, αλλά και σε άλλες πόλεις της Δυτικής Ευρώπης ούτως ή άλλως πήγε περίπατο. Αν ο στόχος ήταν η εγκαθίδρυση του φόβου στους πολίτες των δυτικών κρατών, τότε μάλλον επετεύχθη.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Φουρνιέ και Ναν γλίτωσαν με επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο. Παίζουν και οι δύο στο σημερινό τέταρτο τελικό της σειράς των θηρίων
  • Την Ιστορία τη γράφουν οι άσκαστες: 20.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους στην Κολωνία, γιατί ζούσαν μαζί με βόμβες του Β΄ΠΠ
  • Η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ είναι ταμάμ για πολυετή σειρά στο Νέτφλιξ: εκατομμυριούχοι, μεγάλα πρότζεκτ, χλιδή, ίντριγκες, πάθη, δικηγόροι, αστυνομίες, της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ, στο σεξ υστερεί γιατί είναι μόνο στα λόγια, αν βρεθεί ένας σεναριογράφος δυνατός να κουμπώσει έξυπνα τη λίμπιντο, θα απογειωθεί η φάση
  • Το ποδόσφαιρο καμιά φορά είναι δίκαιο άθλημα: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί μετά από χρόνια προσπαθειών. Σκόρπισε την Ίντερ στους πέντε ανέμους. Με τη Μπαρτσελόνα αντίπαλο θα ήταν ασφαλώς ένας εντελώς διαφορετικός τελικός