• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Διεθνή
  • Επική και συνάμα επικίνδυνη γκάφα των γερμανικών αρχών!
Επική και συνάμα επικίνδυνη γκάφα των γερμανικών αρχών!

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, επικαλούμενα πηγές της Die Welt, οι αρχές πιστεύουν πως κρατούν τον λάθος άντρα, ενώ ο πραγματικός δράστης είναι ελεύθερος, οπλισμένος και μπορεί να προξενήσει νέο πολύνεκρο μακελειό.

Ο μακελάρης του Βερολίνου, δεν είναι ο 23χρονος Πακιστανός μετανάστης, ο οποίος και ήταν γνωστός στις αρχές.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, επικαλούμενα πηγές της Die Welt, οι αρχές πιστεύουν πως κρατούν τον λάθος άντρα, ενώ ο πραγματικός δράστης είναι ελεύθερος, οπλισμένος και μπορεί να προξενήσει νέο πολύνεκρο μακελειό.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες θα πρόκειται για επική και συνάμα επικίνδυνη γκάφα των γερμανικών αρχών, η οποία μπορεί να κοστίσει κι άλλες ζωές.

Το “χριστουγεννιάτικο πνεύμα” στο Βερολίνο, αλλά και σε άλλες πόλεις της Δυτικής Ευρώπης ούτως ή άλλως πήγε περίπατο. Αν ο στόχος ήταν η εγκαθίδρυση του φόβου στους πολίτες των δυτικών κρατών, τότε μάλλον επετεύχθη.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Στα μεταγραφικά νέα έχουμε πάρει τόσους παίκτες από τη Ρίο Άβε που δύσκολα θα φτιάχνουν 11άδα
  • Προτάσεις συνταγματικής αναθεώρησης ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε σε μια εμφανή προσπάθεια αλλαγής ατζέντας
  • Λάθος εταιρεία έσπασαν: τίποτα δε δουλεύει σωστά σε αυτή τη χώρα, ούτε τα μπάχαλα
  • Αίαντας Αμστελοδάμου – Ολυμπιακός Πειραιώς 1-2: είναι τρελός ο Ιρανός και ακόμη πιο μουρλός ο κοντός που κάρφωσε κεφαλιά μέσα στα θηρία