• emo.gr
  • Sport
  • Η τραγική μοίρα του Γιώργου Γεωργίου
Η τραγική μοίρα του Γιώργου Γεωργίου

Ο 35χρονος γιος του γνωστού και αγαπητού αθλητικογράφου, Τάσος Γεωργίου, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας, χτυπημένος από μία σπάνια και ανίατη ασθένεια.

Ο 35χρονος γιος του γνωστού και αγαπητού αθλητικογράφου, Τάσος Γεωργίου, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας, χτυπημένος από μία σπάνια και ανίατη ασθένεια.

Ο Γιώργος Γεωργίου, δύο χρόνια πριν, είχε μιλήσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την ασθένεια με την οποία έδινε μάχη ο Τάσος για 25 χρόνια.

«Όταν αρρώστησε ο γιος μου το 1992, τον πήγα στην Αγγλία και έμαθα τα καθέκαστα. Έπαθε μια σπάνια ασθένεια. “Αταξία του Φρίντριχ” λέγεται. Είναι ανίατη, κληρονομική. Το κληρονόμησε και από μένα και από τη μητέρα του. Εγώ και η μαμά του είμαστε φορείς. Τώρα είναι 33 ετών, σε αναπηρική πολυθρόνα. Τα πόδια του έχουν παραλύσει, ενώ τα χέρια του τα κουνάει».

Η περιγραφή του Γιώργου Γεωργίου συγκλονίζει. Όπως είχε αποκαλύψει, άσπρισαν τα μαλλιά του και έχασε τα δόντια του από τη στενοχώρια. «Όταν μας είπε ο γιατρός τι περιμένει τον Τάσο κι εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Το πρωί που σηκώθηκα, πάω να πλυθώ και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί ψίχα και να σπάνε τα δόντια μου».

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ταράζουν την Παρασκευή του λαού οι ειδήσεις για τη σύλληψη πασίγνωστου σεφ και άντε να βρεις ποιος είναι (εννοείται πως ξέρουμε) με την TVνα μαγειρεύει τα τελευταία πολλά χρόνια, όταν δε λέει ανοησίες σε talk shows
  • Να χάνει ο Ολυμπιακός από τον Σπανούλη έγινε μοτίβο πλέον: νωρίς στη σεζόν ασφαλώς, αλλά ο Λαρισαίος δείχνει να έχει βρει τη συνταγή να νικά το φαβορί
  • Η Ελλάδα αποχαιρετά τον μοναδικό, τον εμβληματικό τραγουδοποιό της, τον καλλιτέχνη που σημάδεψε όσο ελάχιστοι τα τελευταία εξήντα χρόνια: ο Διονύσης Σαββόπουλος στη γειτονιά των αγγέλων
  • Στη δικαιοσύνη στέλνει ο ήλιος ο νοητός τον καθαρισμό του Αγνώστου Στρατιώτη