• emo.gr
  • Sport
  • Υπάρχει ζωή και χωρίς τον Σπανούλη!
Υπάρχει ζωή και χωρίς τον Σπανούλη!

Μεγάλο διπλό μέσα στη Βαρκελώνη για τον Ολυμπιακό

Χωρίς  τον Σπανούλη, που  έμεινε πίσω για να  ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς, αλλά με άμυνα μπετόν και καρδιά πρωταθλητών οι παίκτες του Ολυμπιακού άλωσαν τη Βαρκελώνη.

Ο Πρίντεζης έγινε ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων, ο Λοτζέσκι και ο Παπανικολάου ακολούθησαν, αλλά τη νίκη την έδωσε ο Μάντζαρης στο τέλοςμε 2/2βολές και μια μεγάλη άμυνα.

Ο Μιλουτίνοφ περιόρισε τον Τόμιτς, ενώ ο Σφαιρόπουλος πιστώνεται την επιλογή Γουότερς που μόλις εγκλιματιστεί πλήρως, θα προσφέρει πολλά σε σκορ και δημιουργία.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 33-29, 54-56, 67-69

Μπαρτσελόνα (Μπαρτζώκας): Ράις 15 (1), Ντόελμαν 5 (1), Ντόρσεϊ 7, Κλαβέρ 4, Ναβάρο 3 (1), Βεζένκοφ 2, Όλεσον, Κόπονεν 16 (4), Ρένφρο 3, Τόμιτς 12.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γκριν 8 (2), Μπιρτς 2, Γιανγκ 1, Παπαπέτρου 2, Γουότερς 8, Μιλουτίνοφ 6, Πρίντεζης 16 (1τρ., 9 ριμπ.), Παπανικολάου 8 (2τρ., 8 ριμπ.), Μάντζαρης 6 (1), Λοτζέσκι 11 (1), Αθηναίου 1.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μια συνέντευξη που μεταδίδεται Κυριακή μεσημέρι μας γυρνάει στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο: θα μοιράσει αλήθεια και πόνο
  • Ταράζουν την Παρασκευή του λαού οι ειδήσεις για τη σύλληψη πασίγνωστου σεφ και άντε να βρεις ποιος είναι (εννοείται πως ξέρουμε) με την TVνα μαγειρεύει τα τελευταία πολλά χρόνια, όταν δε λέει ανοησίες σε talk shows
  • Να χάνει ο Ολυμπιακός από τον Σπανούλη έγινε μοτίβο πλέον: νωρίς στη σεζόν ασφαλώς, αλλά ο Λαρισαίος δείχνει να έχει βρει τη συνταγή να νικά το φαβορί
  • Η Ελλάδα αποχαιρετά τον μοναδικό, τον εμβληματικό τραγουδοποιό της, τον καλλιτέχνη που σημάδεψε όσο ελάχιστοι τα τελευταία εξήντα χρόνια: ο Διονύσης Σαββόπουλος στη γειτονιά των αγγέλων