• emo.gr
  • Sport
  • Καλύτερα -και καλύτερος- χωρίς την Καρντάσιαν ο Χάρντεν
Καλύτερα -και καλύτερος- χωρίς την Καρντάσιαν ο Χάρντεν

“Ποιος νοιάζεται να δει φωτογραφίες μου να οδηγώ ή τι παπούτσια φοράω ή πού τρώω. Όλα αυτά έκαναν κακό σε μένα και τους συμπαίκτες μου κι έπρεπε να σταματήσει”

Όντας αφοσιωμένος ολοκληρωτικά στο μπάσκετ, ο Τζέιμς Χάρντεν πραγματοποιεί φέτος την καλύτερή του χρονιά και είναι απόλυτα δίκαια υποψήφιος για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου. Ο ίδιος θεωρεί πως ο χωρισμός του από την Κλόι Καρντάσιαν τού έκανε καλό.

«Δεν μου άρεσε όλη αυτή η προβολή. Ένιωθα πως γινόταν χωρίς λόγο. Δεν ένιωθα άνετα να βλέπω το πρόσωπό μου και το όνομά μου συνέχεια στα περιοδικά χωρίς λόγο. Δεν είμαι έτσι εγώ. Ποιος νοιάζεται να δει φωτογραφίες μου να οδηγώ ή τι παπούτσια φοράω ή πού τρώω. Όλα αυτά έκαναν κακό σε μένα και τους συμπαίκτες μου κι έπρεπε να σταματήσει», τόνισε ο αριστερόχειρας άσος των Ρόκετς, ο πλέι-μέικερ με το μούσι σήμα-κατατεθέν.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Έρχεται χιονιάς και οι συμπλοκές των μετεωρολόγων κυμαίνονται σε συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα
  • Μετά τα Φώτα θα λυνόταν το αγροτικό διαβεβαίωναν κυβερνητικοί παράγοντες: βουλωμένο γράμμα διαβάζουν θα πείτε, αλλά λάθος είναι, πιο σωστό το “δεν κόβουν ούτε με βαλέ”
  • Μπλέξαν οι γραμμές μας, μπλέξαν οι γραμμές: θα βρει η …υπηρεσία τι έγινε με τις συχνότητες, καταπληκτικό είναι πως τώρα ανακαλύψαμε πως θέλει εκσυγχρονισμό το σύστημα
  • Παγκόσμιο φρενοκομείο: η φόρμα που φορούσε ο Μαδούρο όταν συνελήφθη έγινε sold out