- emo.gr
- Sport
- Καλύτερα -και καλύτερος- χωρίς την Καρντάσιαν ο Χάρντεν
“Ποιος νοιάζεται να δει φωτογραφίες μου να οδηγώ ή τι παπούτσια φοράω ή πού τρώω. Όλα αυτά έκαναν κακό σε μένα και τους συμπαίκτες μου κι έπρεπε να σταματήσει”
Όντας αφοσιωμένος ολοκληρωτικά στο μπάσκετ, ο Τζέιμς Χάρντεν πραγματοποιεί φέτος την καλύτερή του χρονιά και είναι απόλυτα δίκαια υποψήφιος για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου. Ο ίδιος θεωρεί πως ο χωρισμός του από την Κλόι Καρντάσιαν τού έκανε καλό.
«Δεν μου άρεσε όλη αυτή η προβολή. Ένιωθα πως γινόταν χωρίς λόγο. Δεν ένιωθα άνετα να βλέπω το πρόσωπό μου και το όνομά μου συνέχεια στα περιοδικά χωρίς λόγο. Δεν είμαι έτσι εγώ. Ποιος νοιάζεται να δει φωτογραφίες μου να οδηγώ ή τι παπούτσια φοράω ή πού τρώω. Όλα αυτά έκαναν κακό σε μένα και τους συμπαίκτες μου κι έπρεπε να σταματήσει», τόνισε ο αριστερόχειρας άσος των Ρόκετς, ο πλέι-μέικερ με το μούσι σήμα-κατατεθέν.
-
Κερδίζουν και οι δύο αιώνιοι στην Ευρωλίγκα
6 ημέρες ΠΡΙΝ -
Γιορτάζετε το Halloween ή είστε τίποτα τραχανοπλαγιάδες;
6 ημέρες ΠΡΙΝ -
Ο Τσακαλώτος, ο Κατσιμήτρος και τα έκτακτα στρατοδικεία!
2 εβδομάδες ΠΡΙΝ -
Βάστα, Ρόμελ!
2 εβδομάδες ΠΡΙΝ