• emo.gr
  • Emotions
  • Ιερέας σκότωσε σκυλιά στην Πάτρα!
Ιερέας σκότωσε σκυλιά στην Πάτρα!

Οι φιλόζωοι αναζητούν τα νεκρά ζώα και χθες το βράδυ έψαχναν σε όλα τα μήκη και πλάτη της ευρύτερης περιοχής

Iερέας ο οποίος διαμένει στην περιοχή της Οβρυάς Πάτρας πυροβόλησε και σκότωσε μπροστά σε μικρά παιδιά δύο σκυλιά, σύμφωνα με τις καταγγελίες. Η Αστυνομία συνέλαβε τον ιερέα, μετά την  καταγγελία φιλοζωικού συλλόγου της Πάτρας.

Οταν ο ιερέας αντελήφθη πως έχει κληθεί η Αστυνομία, έβαλε τα άψυχα ζώα σε δύο λευκά τσουβάλια, τα μετέφερε με το αυτοκίνητό του και τα πέταξε σε άγνωστο σημείο. Εναντίον του ιερέα υπεβλήθη μήνυση, ο παπάς οδηγήθηκε στο 5ο Αστυνομικό Τμήμα και κινήθηκε εναντίον του αυτόφωρη διαδικασία. Οι φιλόζωοι αναζητούν τα νεκρά ζώα και χθες το βράδυ έψαχναν σε όλα τα μήκη και πλάτη της ευρύτερης περιοχής.

Πηγή: I

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Υπουργός φέρεται να δήλωσε “ελάλησα και είπα” και καρατομήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ
  • Έρχεται χιονιάς και οι συμπλοκές των μετεωρολόγων κυμαίνονται σε συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα
  • Μετά τα Φώτα θα λυνόταν το αγροτικό διαβεβαίωναν κυβερνητικοί παράγοντες: βουλωμένο γράμμα διαβάζουν θα πείτε, αλλά λάθος είναι, πιο σωστό το “δεν κόβουν ούτε με βαλέ”
  • Μπλέξαν οι γραμμές μας, μπλέξαν οι γραμμές: θα βρει η …υπηρεσία τι έγινε με τις συχνότητες, καταπληκτικό είναι πως τώρα ανακαλύψαμε πως θέλει εκσυγχρονισμό το σύστημα