• emo.gr
  • Slider
  • Απεργούν αυτοί που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη!
Απεργούν αυτοί που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη!

Απεργούν σήμερα, Πέμπτη, οι διανομείς- delivery, οι εξωτερικοί και οι κούριερ. Τα αιτήματά τους, εταιρικό μηχανάκι, μέσα ατομικής προστασίας, ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά και ενιαία ειδικότητα.

Απεργούν σήμερα, Πέμπτη, οι διανομείς- delivery, οι εξωτερικοί και οι κούριερ. Τα αιτήματά τους, εταιρικό μηχανάκι, μέσα ατομικής προστασίας, ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά και ενιαία ειδικότητα.

Η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου έχει προγραμματίσει  για το πρωί της Πέμπτης συγκέντρωση – μοτοπορεία στις 11 π.μ. στο Πεδίον του Άρεως. Μέχρι σήμερα οι εργοδότες είναι απαλλαγμένοι από την υποχρέωση παροχής εταιρικών δικύκλων στους εργαζομένους, καθώς οι περισσότεροι διανομείς χρησιμοποιούν τα δικά τους μηχανάκια για τη δουλειά.

Όσον αφορά στην ενιαία ειδικότητα αυτή έχει να κάνει με τον τίτλο «Οδηγός δικύκλου-Μεταφορέας» και Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • “Άμεση επιβολή δασμών για μικροδέματα από τρίτες χώρες”, δηλαδή την Κίνα. Διότι άλλο μικροδέματα και άλλο μικρογεύματα
  • Μια συνέντευξη που μεταδίδεται Κυριακή μεσημέρι μας γυρνάει στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο: θα μοιράσει αλήθεια και πόνο
  • Ταράζουν την Παρασκευή του λαού οι ειδήσεις για τη σύλληψη πασίγνωστου σεφ και άντε να βρεις ποιος είναι (εννοείται πως ξέρουμε) με την TVνα μαγειρεύει τα τελευταία πολλά χρόνια, όταν δε λέει ανοησίες σε talk shows
  • Να χάνει ο Ολυμπιακός από τον Σπανούλη έγινε μοτίβο πλέον: νωρίς στη σεζόν ασφαλώς, αλλά ο Λαρισαίος δείχνει να έχει βρει τη συνταγή να νικά το φαβορί