• emo.gr
  • Emotions
  • “Μαναχικό” ΑΤΜ εξερράγη
“Μαναχικό” ΑΤΜ εξερράγη

το μηχάνημα είναι εγκατεστημένο σε χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου μακριά από τα καταστήματα και στα δύο μέτρα από την Ε.Ο. Ισθμού-Επιδαύρου.

Έκρηξη σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) προκάλεσαν άγνωστοι δράστες, στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, στην Κορινθία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες προσέγγισαν περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης το μηχάνημα, το οποίο και είναι εγκατεστημένο σε χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου μακριά από τα καταστήματα και στα δύο μέτρα από την Ε.Ο. Ισθμού-Επιδαύρου.

Στη συνέχεια προκάλεσαν έκρηξη, πήραν μέσα από το μηχάνημα άγνωστο μέχρι τώρα χρηματικό ποσό και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ο θόρυβος που προκλήθηκε από την έκρηξη, αναστάτωσε τους κατοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Έρχεται χιονιάς και οι συμπλοκές των μετεωρολόγων κυμαίνονται σε συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα
  • Μετά τα Φώτα θα λυνόταν το αγροτικό διαβεβαίωναν κυβερνητικοί παράγοντες: βουλωμένο γράμμα διαβάζουν θα πείτε, αλλά λάθος είναι, πιο σωστό το “δεν κόβουν ούτε με βαλέ”
  • Μπλέξαν οι γραμμές μας, μπλέξαν οι γραμμές: θα βρει η …υπηρεσία τι έγινε με τις συχνότητες, καταπληκτικό είναι πως τώρα ανακαλύψαμε πως θέλει εκσυγχρονισμό το σύστημα
  • Παγκόσμιο φρενοκομείο: η φόρμα που φορούσε ο Μαδούρο όταν συνελήφθη έγινε sold out