• emo.gr
  • Δημοφιλή
  • Υποψηφιότητα έκπληξη αλλάζει τις ισορροπίες στο Δήμο της Αθήνας
Υποψηφιότητα έκπληξη αλλάζει τις ισορροπίες στο Δήμο της Αθήνας

Οι χρηματοδότες έχουν εξασφαλιστεί και απομένει μόνο η χάραξη της στρατηγικής της υποψηφιότητας.

Υποψηφιότητα έκπληξη αλλάζει τις ισορροπίες στο Δήμο της Αθήνας. Και ενώ ως πρότινος είχε αφήσει να διαφανεί πως δεν θα ασχοληθεί,  κάνοντας δεύτερες σκέψεις και έχοντες άλλες προτεραιότητες και υποχρεώσεις , τελικά ο κύβος ερρίφθη. Η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη.

Με τη βεβαιότητα πως “Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα”, μιας και η επετηρίδα εδώ τρέχει, έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Διότι είναι κοινό μυστικό στους παροικούντες τη Ιερουσαλήμ πως θέλει διακαώς, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, το θώκο.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που περιήλθαν σε μας,

……….

……

……..

…….

loyka4

η κυρία Ελένη Λουκά ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για το γραφείο της οδού Αθηνάς, έξω από τον Ιερό Ναό Γέννησης Χριστού Χρυσοκοπίδου, στου Ψυρρή, ύστερα από τον όρθρο-εσπερινό-λειτουργία του Σαββάτου του Λαζάρου, μπροστά σε πλήθος πιστών.

“Έξω οι άπιστοι από την Αθήνα” είναι το κεντρικό διφορούμενο σύνθημα, που εκτός από τους αλλόθρησκους, περιλαμβάνει κυρίως θα λέγαμε και όσους δεν τιμούν το στεφάνι τους και κάνουν απιστίες.

louka1

Ιδιαίτερη μέριμνα θα δοθεί στην ανέγερη ναών, έναν καταμεσίς της Πανεπιστημίου απέναντι από την “νεοκλασική τριλογία” του Πανεπιστημίου, της Ακαδημίας και της Βιβιοθήκης που κατέστρεψαν το ΈΘνος και την Ορθοδοξία  Η λεωφόρος  θα γίνει πεζόδρομος και παράλληλα θα χτιστεί ένας μητροπολιτικό ναός μέσα στον ΕΘνικό Κήπο μπας και τα λιβάνια πιάσουν τους 300.

Λέγεται πως η δικηγόρος της κυρίας Λουκά, Αμάλ Αλαμουντίν (στον τόπο σου) έχει αναλάβει όλη την καμπάνια. Οι χρηματοδότες έχουν εξασφαλιστεί και απομένει μόνο η χάραξη της στρατηγικής της υποψηφιότητας. Το βασικό δίλημμα είναι ανάμεσα σε μουτζαχεντίν ή ταλιμπάν, αν και η κυρία Ελένη κρατά κρυφά τα χαρτιά της, μιας και καραδοκεί ο ιδεοληπτικός ανταγωνισμός.

louka3

Αυτό το χρυσό κορίτσι που γκρέμισε το ανδρικό ελευθεριακό σύμβολο, θα οδηγήσει την κυρία Λουκά στο πεπρωμένο της, να γίνει Δήμαρχος στην πόλη των Αθηνών, η οποία θα γίνει η  Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων,υπό την πεφωτισμένη της ηγεσία.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο οδηγός νταλίκας που γέμισε με κουνουπίδια το Σκαραμαγκά, πριν δυο χρόνια, μοίραζε πορτοκάλια στου Ρέντη: αν δεν είναι ματιασμένος, δεν τον θέλουν τα φρούτα & λαχανικά
  • Στην αρμοδιότητα της Ιστορίας ο Πάπας Φραγκίσκος, ο επονομαζόμενος και Πάπας των φτωχών. Η κηδεία του έγινε αφορμή για συναντήσεις – εξελίξεις στο Ουκρανικό ζήτημα
  • Με άμυνα γρανίτη και αστοχία στην επίθεση, Ολυμπιακός – Ρεάλ 2-0, η σειρά μεταφέρεται στη Μαδρίτη
  • Υπεραπόδοση του προϋπολογισμού: αύξηση των φορολογικών εσόδων (καίρια κάρτες στην καθημερινότητα και άρα αύξηση ΦΠΑ) με ολίγη από φρενάρισμα και μετάθεση δαπανών