- emo.gr
- Sport
- Οκτώ εισιτήρια για τους “16” του Chmapions League, πράξη πρώτη
Η Ρεάλ είναι πιο ποιοτική ομάδα, δε θέλει να σκεφτεί πως θα δώσει δικαιώματα στη Μπενφίκα να σκεφτεί καν πως μπορεί να την αποκλείσει
Ξεκινούν τα πλέι οφ του Chmapions League με τρομερά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Γαλατά Γιουβέντους, η Ντόρτμουντ με την Αταλάντα, η Μονακό φιλοξενεί την Παρί.
Η Ρεάλ παίζει με τη Μπενφίκα, την ομάδα που πήρε την πρόκριση με γκολ του τερματοφύλακα της στο τέλος.
ΟΙ Μαδριλεένοι λογικά θα θελήσουν να πάρουν την άτυπη ρεβάνς και μέσα στο Ντα Λουζ, παίζοντας και πάλι κόντρα στον Μουρίνιο, που δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι φαβορί για την ανάληψη εκ νέου της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ το καλοκαίρι!
Η Ρεάλ είναι πιο ποιοτική ομάδα, δε θέλει να σκεφτεί πως θα δώσει δικαιώματα στη Μπενφίκα να σκεφτεί καν πως μπορεί να την αποκλείσει. Αναμένουμε να κυνηγήσει τη νίκη και το σαφές προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς.
Η αναμέτρηση θα είναι χορταστική μάλλον με πολλά γκολ όπως το πρόσφατο ματς θα μείνουμε όμως στο σημείο που πληρώνει ικανοποιητικά
Πρόταση
Μπενφίκα- Ρεάλ 2 απόδοση 2.25
-
Κλειστοφοβία!
6 ημέρες ΠΡΙΝ -
Δέκα καθιστοί ύμνοι που σημάδεψαν ανεξίτηλα τους forty something
2 εβδομάδες ΠΡΙΝ -
Στους Εμφυλίους δεν υπάρχουν νικητές
2 εβδομάδες ΠΡΙΝ -
Νέα πρόσωπα, σοβαρά, με τον Σαμαρά!
2 εβδομάδες ΠΡΙΝ -
Ρεμβασμός του Δεκαπενταύγουστου
1 μήνα ΠΡΙΝ