• emo.gr
  • Sport
  • Ένα Χ και δύο over!
Ένα Χ και δύο over!

Από εκεί και πέρα τόσο το Γαλλία-Περού όσο και το Αργεντινή-Κροατία δεν προσφέρονται κατά τη γνώμη μου (πάντα, έτσι!!!) για επιλογή σημείου

Θετική η χθεσινή μέρα με 2/3 ορθές επιλογές στα under Ισπανία και Πορτογαλίας, ενώ δεν ήταν μακριά από την πραγματικότητα και το να πάρει αποτέλεσμα η Σαουδική Αραβία.

Στα σημερινά που δείχνουν και είναι δύσκολα. Αρχή με Δανία-Αυστραλία. Αμφίρροπο ματς, παίζει πολύ το Χ και ίσως κάνει την εμφάνισή του και το 0-0, για πρώτη φορά στο τουρνουά.

Από εκεί και πέρα τόσο το Γαλλία-Περού όσο και το Αργεντινή-Κροατία δεν προσφέρονται κατά τη γνώμη μου (πάντα, έτσι!!!) για επιλογή σημείου.

Αντίθετα τα γκολ που θα κυνηγήσουν όλοι, θέλοντας τη νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση, δείχνουν πιθανά και σε καλές αποδόσεις. Ποιότητα και επιθετικές αρετές διαθέτουν όλες οι ομάδες.

Παίζει και το 2-3 γκολ, θα το αποφύγουμε με το φόβο μήπως ξεφύγουν τα σκορ.

Προτάσεις

Δανία – Aυστραλία X σε απόδοση 3.30

Γαλλία – Περού  Over 2,5  στο 2.20

Αργεντινή – Κροατία Over 2,5 στο 2.25

Τριάδα για τους μερακλήδες στο 16.34 !!!

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μετά τα Φώτα θα λυνόταν το αγροτικό διαβεβαίωναν κυβερνητικοί παράγοντες: βουλωμένο γράμμα διαβάζουν θα πείτε, αλλά λάθος είναι, πιο σωστό το “δεν κόβουν ούτε με βαλέ”
  • Μπλέξαν οι γραμμές μας, μπλέξαν οι γραμμές: θα βρει η …υπηρεσία τι έγινε με τις συχνότητες, καταπληκτικό είναι πως τώρα ανακαλύψαμε πως θέλει εκσυγχρονισμό το σύστημα
  • Παγκόσμιο φρενοκομείο: η φόρμα που φορούσε ο Μαδούρο όταν συνελήφθη έγινε sold out
  • Όφη και Ολυμπιακός παίζουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Τηρήθηκε το έθιμο των επεισοδίων στις μετακινήσεις οπαδών εκτός έδρας