• emo.gr
  • Sport
  • Κόντρα στο ένα φαβορί και ένα ρίσκο για ακόμη ένα Ταμείο
Κόντρα στο ένα φαβορί και ένα ρίσκο για ακόμη ένα Ταμείο

Η Ισπανία είναι μεγάλη ομάδα, έμπειρη, όμως δεν είναι άτρωτη, πολλές φορές γίνεται προβλέψιμη, κι αν οι Ρώσοι παίξουν έξυπνα και είναι και τυχεροί μπορούν να περάσουν.

Απόλυτη επιτυχία χθες στην πρεμιέρα των νοκ άουτ ματς. Γαλλία και Ουρουγουάη μας έστειλαν γερό ταμείο ενώ πέρασε και το όβερ στο URU-POR στο 2.80, απογειώνοντας τα κέρδη μας.

Διαφορετική μέρα η σημερινή, καθαρά ευρωπαϊκά ματς στο Μουντιάλ. Αρχή με το Ισπανία-Ρωσία, στο οποίο θα κοντράρουμε το φαβορί. Η Ισπανία είναι μεγάλη ομάδα, έμπειρη, όμως δεν είναι άτρωτη, πολλές φορές γίνεται προβλέψιμη, κι αν οι Ρώσοι παίξουν έξυπνα και είναι και τυχεροί μπορούν να περάσουν.

Το ματς με την Ουρουγουάη έδειξε πως η Ρωσία  δεν συγκαταλέγεται στις top ομάδες, είναι ίσως όμως νωρίς,να αποκλειστούν από το τουρνουά.  Για τους Ίβηρες ο ρόλος του Ινιέστα 8 χρόνια μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ είναι ακόμη κομβικός. Αυτός είναι ο παίκτης-κλειδί, που θα κληθούν οι Ρώσοι να περιορίσουν.

Το άλλο παιχνίδι, από  όποια σκοπιά κι αν το προσεγγίσει κανείς δείχνει μόνο Κροατία. Οι Δανοί είναι συμπαγείς, είναι ομάδα, όμως ακόμη και το να πάνε το ματς στην παράταση φαίνεται απίθανο. Η παρέα του Μόντριτς είναι δύο κλάσεις καλύτερη ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο.

Προτάσεις

Ισπανία-Ρωσία Χ2,  2.40

Κροατία-Δανία 1 στο 1.83

Δυάδα στο 4.39

Υψηλού ρίσκου

Ισπανία-Ρωσία πρόκριση Ρωσία,  4.00

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μετά τα Φώτα θα λυνόταν το αγροτικό διαβεβαίωναν κυβερνητικοί παράγοντες: βουλωμένο γράμμα διαβάζουν θα πείτε, αλλά λάθος είναι, πιο σωστό το “δεν κόβουν ούτε με βαλέ”
  • Μπλέξαν οι γραμμές μας, μπλέξαν οι γραμμές: θα βρει η …υπηρεσία τι έγινε με τις συχνότητες, καταπληκτικό είναι πως τώρα ανακαλύψαμε πως θέλει εκσυγχρονισμό το σύστημα
  • Παγκόσμιο φρενοκομείο: η φόρμα που φορούσε ο Μαδούρο όταν συνελήφθη έγινε sold out
  • Όφη και Ολυμπιακός παίζουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Τηρήθηκε το έθιμο των επεισοδίων στις μετακινήσεις οπαδών εκτός έδρας