• emo.gr
  • Emotions
  • Βρέθηκε μαθηματικός που δεν έχει ποστάρει πρόβλημα πράξεων
Βρέθηκε μαθηματικός που δεν έχει ποστάρει πρόβλημα πράξεων

Είναι 48 ετών, υποαπασχολούμενος και δείχνει εκ πρώτης όψεως ψυχικά υγιής. Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, δίχως τάμπλετ και pro, μόνο με μπάλα και κέρμπερ.

Είναι 48 ετών, υποαπασχολούμενος και δείχνει εκ πρώτης όψεως ψυχικά υγιής. Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, εκτός ΕΟΚ, με ασπρόμαυρη TV και ΥΕΝΕΔ, δίχως τάμπλετ και Pro, μόνο με μπάλα και κέρμπερ.

prakseis

Είναι άγαμος, γιατί όπως δηλώνει ακόμη περιμένει να βρει τη γυναίκα που θα καταλάβει στα αλήθεια την προτεραιότητα πράξεων και με την οποία θα λύνουν ολοκληρώματα στον ελεύθερό τους γεωμετρικό τόπο.

Ονομάζεται Άκης (μάλλον από το Αλγεβράκης) και είναι καλά. Είναι οπαδός του Απόλλωνα Σμύρνης και έλκει την καταγωγή του από τον Αλμυρό Βόλου.

Στο ερώτημα γιατί δεν έχει ποστάρει πρόβλημα στα social media σχετικά με την προτεραιότητα πράξεων, δήλωσε πως είναι απασχολημένος με τη θεωρία αριθμών αυτό τον καιρό και πως επίσης δε διαθέτει λογαριασμό στα social media!

Ή λέει ψέματα ή κρύβει επιμελώς μια ανωμαλία χαρακτήρα…

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Έρχεται χιονιάς και οι συμπλοκές των μετεωρολόγων κυμαίνονται σε συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα
  • Μετά τα Φώτα θα λυνόταν το αγροτικό διαβεβαίωναν κυβερνητικοί παράγοντες: βουλωμένο γράμμα διαβάζουν θα πείτε, αλλά λάθος είναι, πιο σωστό το “δεν κόβουν ούτε με βαλέ”
  • Μπλέξαν οι γραμμές μας, μπλέξαν οι γραμμές: θα βρει η …υπηρεσία τι έγινε με τις συχνότητες, καταπληκτικό είναι πως τώρα ανακαλύψαμε πως θέλει εκσυγχρονισμό το σύστημα
  • Παγκόσμιο φρενοκομείο: η φόρμα που φορούσε ο Μαδούρο όταν συνελήφθη έγινε sold out