- emo.gr
- Emotive
- Το ΚΚΕ καταδικάζει τον Μητσοτάκη
για το μπούλινγκ στον Χατζηδάκη
Το Κίνημα Καραφλών Ελλάδος (ΚΚΕ) καταδίκασε με ανακοίνωσή του τη συμπεριφορά του Προέδρου της ΝΔ, που επισκεπτόμενος κουρείο ρώτησε αν θα χρέωνε το ίδιο αυτόν και τον Χατζηδάκη.
Ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Σπανός-Μαλλιάκουρας με δηλώσεις του τόνισε: “οι φαλακροί είμαστε περήφανοι άνθρωποι, με κούτελο ευρύ και καθαρό. Πληρώνουμε στο ακέραιο τον κουρέα, τον μπαρμπέρη, την κομμώτρια,,σεβόμενοι το λειτούργημα που διακονούν. Περαιτέρω, ευχόμαστε σύντομα ο Πρόεδρος της ΝΔ να αποτελέσει μέλος μας. Δεσμευόμαστε να τον ανακηρύξουμε ισόβιο επίτιμο Πρόεδρο.”
Το Κίνημα Καραφλών ετοιμάζει επιστολή προς τον κύριο Δένδια, τον Πρόεδρο της Βουλής, αλλά και τον πρώην Πρωθυπουργό του μεσαίου χωρίς μαλλιά χώρου, με την οποία θα τους καλούν να επαναφέρουν στην τάξη, τον μαλλιαρό (δημοτικιστή) Κυριάκο Μητσοτάκη.
-
Πόσες μέρες κρατά η γιορτή της Πεντηκοστής;
6 ημέρες ΠΡΙΝ -
Σοκ με Φαλ, η κίνηση του γιατρού που παρεξήγησαν όλοι
6 ημέρες ΠΡΙΝ -
Είχε το στόμα της Μέριλιν Μονρό και τα μάτια του Καλιγούλα
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ