- emo.gr
- Sport
- Παίρνει το βαθμό της τιμής η ΑΕΚ
θα κοιτάξει να το πάει το ματσάκι φρεναριστά, να μη βρει ρυθμό η Μπενφίκα, να μη ζεσταθεί το Ντα Λουζ, να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της τιμής
Μας δικαίωσε χθες ο Σαλάχ, πετυχαίνοντας το 1-0, όμως το ματς δεν ήρθε όβερ, αν και χάθηκαν δύο ντουζίνες ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Τελευταία ευκαιρία της Ένωσης για ένα θετικό αποτέλεσμα στην περιπέτειά της στο φετινό C.L.
Το σημερινό ματς μοιάζει ιδανικό για ένα τουλάχιστον βαθμό.
Τα πάντα έχουν κριθεί, μόνο η πρωτιά θα παιχτεί στο Αμστελόδαμο, ανάμεσα στους Βαυαρούς και τον Ajax.
Πιθανό σκορ στο ματς της ΑΕΚ το 1-1 αλλά αν o Μπάρκας κατεβάσει ρολά, το ματς ξεκινά από το 0-0.
Αν ρισκάρει λίγο ο Ουζουνίδης μπορεί να φύγει και με τη νίκη, που είναι ανώδυνη για την Μπενφίκα, αλλά πολλή σημαντική για την ελληνική ομάδα. Για το γόητρό της και την ιστορία της.
Αν ρισκάρει πολύ θα χάσει, οπότε θα κοιτάξει να το πάει το ματσάκι φρεναριστά, να μη βρει ρυθμό η Μπενφίκα, να μη ζεσταθεί το Ντα Λουζ, να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της τιμής, για την προσπάθειά της και μόνο, απέναντι σε ομάδες που δεν ήταν καθόλου στα κυβικά της.
Πρόταση
Μπενφίκα-ΑΕΚ Χ2 απόδοση 2.90
-
“Αποχαιρετισμός”
2 ημέρες ΠΡΙΝ -
Τρία χρόνια Τέμπη: άλλαξαν όλα για να μην αλλάξει τίποτα
6 ημέρες ΠΡΙΝ -
Χταπόδι διαπλεκόμενο & Γαριδομακαρονάδα τεχνικής λύσης ΟΠΕΚΕΠΕ
2 εβδομάδες ΠΡΙΝ -
Οκτώ εισιτήρια για τους “16” του Chmapions League, πράξη πρώτη
2 εβδομάδες ΠΡΙΝ