• emo.gr
  • emollient
  • Επαναδιαπραγμάτευση τώρα με Ζάεφ στη βάση “Δημοκρατία της Ωραίας Ελένης”
Επαναδιαπραγμάτευση τώρα με Ζάεφ στη βάση “Δημοκρατία της Ωραίας Ελένης”

Καταρχάς ο Μενέλαος ήταν σώγαμπρος και οπαδός από τότε των Μπακς (ελάφια).
…Είχαν μαζευτεί όλοι οι κλαρινογαμπροί στο παλάτι και εντωμεταξύ όλοι είχαν στείλει μαζί με το CV, το Ε9 και ντικ πικ

Το Βόρεια δεν θα λειτουργήσει, οπότε η ελληνική πλευρά ήδη ετοιμάζει την μοναδική ορθή και ιστορικά τεκμηριωμένη ονομασία για το γειτονικό κρατίδιο: “Σκόπια, η Δημοκρατία της Ωραίας Ελένης”.

Το παν στο σκοπιανό είναι και οι δύο πλευρές να αντιληφθούν ότι ο Νίμιτς είναι ακόμη μικρός για σύνταξη.

Οπότε ακυρώνουμε την κύρωση και τους καλούμε για συνομιλίες σε νέα βάση.

Τα Βαλκάνια παράγουν μεγάλες ποσότητες ιστορίας. Πωλούνται με τον τόνο. Παράλληλα με τη νέα λύση της ονομασίας των Σκοπίων μπορούμε να «σώσουμε» κι άλλους, για παράδειγμα την Ωραία Ελένη, μια κατεξοχήν αδικημένη προσωπικότητα, στην οποία έμεινε η ρετσινιά της μοιχαλίδας.

Είχε όμως και τα δίκια της, στα οποία ούτε ο Όμηρος, ούτε κανείς κατοπινός ιστορικός, columnist ή πανελίστας αναφέρθηκε.

Καταρχάς ο Μενέλαος ήταν σώγαμπρος και οπαδός από των Μπακς (ελάφια) πριν πάει ο Γιάννης και γίνει μόδα. Ο ξακουστός και χιλιοτραγουδισμένος Τυνδάρεως, μπαμπάς της Ελενίτσας, ήταν αυτός που του άφησε το βασίλειο της Σπάρτης (και όχι στην κόρη του) πριν περάσει με τη βάρκα απέναντι.

helen2

Ο διάσημος -όσο οι κομπάρσοι σε ταινίες με μάχες εκ παρατάξεως- Τυνδάρεως πρωτοστάτησε στο νταραβέρι παντρολογήματος της κόρης του.

Είχαν μαζευτεί όλοι οι κλαρινογαμπροί στο παλάτι και εντωμεταξύ είχαν στείλει μαζί με το CV, το Ε9 και ντικ πικ. Ανάμεσά τους και ο Οδυσσέας, νεανίας τότε, που έπεισε τον βασιλιά να αφήσει το Λενάκι να διαλέξει, όντας σίγουρος για τη μεγάλη του …φήμη.

Ο Μενέλαος όμως, είχε μόλις ανακαλύψει τον πρόγονο του photoshop online, κάνοντας μεγαλύτερη την περιέργεια της Ελένης που τον διάλεξε δίνοντας του το ασημένιο σπαθί.

O Τυνδάρεως πήρε στους χαμένους ένα δώρο από τις εκπτώσεις για παρηγοριά, ενώ όταν η Ελένη κατάλαβε την απάτη του Μενέλαου, υποσχέθηκε να τους πάρει όλους εκ περιτροπής, έτσι για την αλητεία.

menelaos_hlen

Όλα κυλούσαν ήρεμα. Η Ελένη είχε γίνει μιλφάρα, μιας και γέννησε την Ερμιόνη (το Κρανίδι δεν πρόλαβε).

Η Αφροδίτη είχε τάξει στον Πάρη την Ελένη, γιατί της έκανε ένα ρουσφέτι με ένα ναό (ηλεκτροδότηση στην παρακείμενη αυθαίρετη βίλα της με πισίνα και τζακούζι ίσως) για πάρτη της.

Τον έστειλε στη Σπάρτη για το “to know us better” με δυο κασόνια μπέρμπον και δυο τσουβάλια αράπικο φυστίκι,, κατά το χρονικό διάστημα στο οποίο γνώριζε πως ο Μενέλαος θα έλειπε: είχε πληροφορηθεί πως ο βασιλιάς της Σπάρτης είχε κλείσει pornstars βίζιτες σε all-inclusive χλιδάτο κατάλυμα στην Κρήτη.

helen

Τη βλέπει ο Πάρης πρώτη φορά την Έλενα(παθαίνει κοκομπλόκο, ντουβρουτζά και έλκος δωδεκαδακτύλου) και λέει το ιστορικό που έκανε μετά κόπι-πάστε ο Όμηρος: «πράγματι μοιάζει με Θεάς, η τρομερή θωριά της».

Ανάμεσα στα συμπόσια και τους αγώνες που διέταξε ο Μενέλαος για να τιμήσει τον Πάρη, τον τίμησε και η Helen δεόντως.

Μυαλό θηλυκό, του λέει άσε το στόλο σου να γυρίσει μόνος του στην Τροία γιατί θα μας κυνηγήσει ο Μενέλαος και έλα να πάμε με μια μόνο τριήρη οδικώς.

Ήταν αποφασισμένη να γνωρίσει και την άλλη ακτή του Αιγαίου, αυτή που μάντευε πως υπήρχε (παραθερίζοντας σε τριάρι με θέα Σαρωνικό και Γεράνεια στα Λουτρά Ωραίας Ελένης) πιο πέρα από τα διυλιστήρια, όταν έκανε φυσικό τζακούζι στις πηγές που έδωσε το  όνομά της.

Χωρίς να σκούζει έσυρε το καράβι με τον Πάρη γρήγορα στον Ε65 με σκοπό να πάει Σουηδία, που είχε καλά επιδόματα.

Πρώτη διανυκτέρευση στην συμμαθήτριά της τη Ζωζώ στην Κινέττα, η οποία τους έκρυψε περίφημα: ποτέ μέχρι σήμερα ποτέ δεν μίλησε για εκείνη τη βραδιά που γνώρισε τον Πάρη, ενώ την Ελένη αμάθητη στις κακουχίες την πήρε ο ύπνος πριν το δείπνο.

eleni-paris-agalmatidio

Ήπιαν την άλλη μέρα και ένα μέλανα ζωμό- φραπέ στου Λεβέντη (γράφτηκαν μέλη στην ένωση Κεντρώων και εγκαινίασαν το Κανάλι …69) και έπειτα αναχώρησαν καρφί για τα Σκόπια, σκάζοντας άλογα και ζώντας παράλογα σύμφωνα με την παράδοση.

Ήξεραν πως εκεί είχε φθηνό σανό και θα αγόραζαν και ένα Yugo Zastava επαγγελματικό για να τα κουβαλάει, να τρων τα αλόγατα.

Πέρασαν γρήγορα από Φθία και Μακεδονία και έφτασαν στη Δακία. Παιονία ονομάστηκε μετά, γιατί είδαν την Ελένη με λουκ τόταλ μπλακ με τη μισή νεφραμιά έξω και έγιναν όλοι …Παίονες.

Ο Πάρης, γνωστό ρεμάλι και χαρτόμουτρο της Τροίας (γι΄αυτό δεν έβρισκε νύφη στα μέρη του ο ανεπρόκοπος) έχασε όλα τα λεφτά, τα χρυσαφικά και τα ασήμια στους πεσσούς, στο καζίνο και τον ιππόδρομο των Σκοπίων, καθώς έμειναν μέρες στα πέριξ περιμένοντας κάτι πλαστά διαβατήρια από ντόπιους μαφιόζους.

Έβγαζε τα μάτια του με το Λενάκι στις όχθες του Ποταμού και οι Παίονες έκαναν μπανιστήρι και φώναζαν “άξιος”. Ο Ποταμός ονομάστηκε Αξιός (εκ παραφθοράς ).

Τους πληροφόρησαν πως παραπάνω θα έχουν θέματα με τους Ούγγρους που δεν ήθελαν παράτυπους σεξουαλικούς μετανάστες, ενώ οι Κέλτες δια του πρέσβη Γερούν απείλησαν την Τροία με Μνημόνιο, αν δεν σταματούσε να σκορπά τα χρήματα ο Πάρης, σε γυναίκες, ποτά, στοιχήματα και νταραβέρια.

helen (1)

Ήταν μια κρίσιμη στιγμή, με τους πράκτορες του Μενελάου να τους έχουν εντοπίσει, προσποιούμενοι τους Παίονες. Οι Σκοπιανοί τους φυγαδεύουν και από τον Τύπο που τους κυνηγά. Δηλώνουν άγνοια για την τύχη τους στο διεθνές της εποχής δίκτυο Press-pes (Πρέσπες).

Ο Πάρης κι η Ελένη περνούν δύο αξέχαστα βράδια σε μια μικρή παραλιακή πόλη, που μετά άγνωστο γιατί ονoμάστηκε Καβάλα και έπειτα περνούν στη μικρασιατική ακτή με τριήρη ναυλωμένη από τον Πρίαμο.

Λέγεται πως η Ελένη όταν ανακάλυψε πως είναι μπατίρια και Σουηδία δεν πάει ούτε για προκριματικά του Champions League τον χαστούκισε και του φώναζε “θα τα πω όλα στη μάνα σου άχρηστε”, πλέκοντας πουλόβερ με στάμπα “Je suis Paiones” για τους σωματοφύλακές τους, ενώ ο Μενέλαος με τα τσιράκια του, τους περίμεναν πιο πέρα σε ένα κόλπο που έκτοτε τον είπαν Κεράτιο.

eleni

Αυτή είναι με λίγα λόγια η βαριά ιστορία των Σκοπίων. Συνδέονται έτσι κατευθείαν με την ομηρική Ελλάδα, παραχαράσσουν τους θρύλους αλλά με στυλ, ενώ όσο για τη γλώσσα που μιλούσαν την ξέχασαν όταν είδαν την ωραία Ελένη.

Αργότερα και αφού έκλεισε το φροντιστήριο ο Όμηρος στην πόλη τους, υιοθέτησαν άλλες γλώσσες: σλάβικες, σουηδικές και σαουδαραβικές.

Αυτός είναι σοβαρός συμβιβασμός: η συμφωνία των Πρεσπών δεν θα λειτουργήσει ποτέ.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη