• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Οικονομία
  • Περι-fairy-ακές: Aπό τον Πατούλη ως τον Τατούλη, φαβορί φαίνονται ούλοι
Περι-fairy-ακές: Aπό τον Πατούλη ως τον Τατούλη, φαβορί φαίνονται ούλοι

Μολών Λαβέ και Εν τούτω Νίκα στο Μοριά

Μετά τις ευρωεκλογές, για τις οποίες δώσαμε τα απόλυτα προγνωστικά, σειρά έχουν οι Περιφερειακές, το ενδιάμεσο στάδιο ως τις δημοτικές.

Πνιγμένες μεταξύ των εθνικών διακυβευμάτων των ευρωεκλογών και της αμεσότητας των δημοτικών, αποζητούν τη δική τους δικαίωση.

Aπό τον Πατούλη ως τον Τατούλη, φαβορί φαίνονται ούλοι

Ο Πατούλης πάει για double score έναντι της Δούρου που κέρδισε τις εντυπώσεις στα σποτ, αλλά φοβάται τον Σγουρό, ο οποίος  κάνει ένα μπάσιμο περί το 15%.

Ο Τζιτζικώστας καθαρίζει από ημίχρονο στην Κ. Μακεδονία και ο Αρναουτάκης πάει να αποφύγει το δεύτερο γύρο στην Κρήτη.

Κασαπίδης και Αγοραστός είναι μεγάλα φαβορί και θα είναι εκπλήξεις ολκής αν δεν “καθαρίσουν” σε Δ. Μακεδονία και Θεσσαλία αντίστοιχα. Το ίδιο και ο Καχριμάνης στην Ήπειρο.

Μεγάλο ντέρμπι στη Στερεά με Σπανό και Γκλέτσο να μονομαχούν μέχρι τέλους σε μια μάχη που μάλλον θα κριθεί στο νήμα.

Η Ρόδη Κράτσα απειλεί τον “νάτος, νάτος ο Γαλιατσάτος” στα Ιόνια.

Ο Χατζημάρκος είναι μπροστά στο Νότιο Αιγαίο, όπως και ο Κατσιφάρας τη Δυτική Ελλάδα, απέχουν όμως αρκετά από το να χαρακτηριστούν ακλόνητα φαβορί.

Αίνιγμα οι εκλογές σε Βόρειο Αιγαίο και Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, όπου πολλά θα κριθούν την ερχόμενη εβδομάδα, στις συμμαχίες και τις μεταγραφές προ του δευτέρου γύρου.

Μολών Λαβέ ή Εν τούτω Νίκα στο Μοριά

Ο Τατούλης τέλος, έδειχνε να μην έχει αντίπαλο και πήγαινε σφαίρα να κερδίσει για ακόμη μία – -τρίτη- φορά τις εκλογές στην Πελοπόννησο.

Μετά την κάθοδο του Αντώνη Σαμαρά στην Τρίπολη για να στηρίξει και τον Μεσσήνιο Νίκα, οι εκλογές παίρνουν άλλη τροπή και μένει να αποδειχτεί, περίπου σαν case study, το εύρος της επιρροής της κεντρικής πολιτικής σκηνής στις αυτοδιοικητικές.

 

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • “Ποια ψυχή να φεύγει και μυρίζει τόσο δυνατά ο αέρας και άλλο δεν αντέχω”. Σύσσωμος ο ελληνικός λαός αλλά και ο πολιτικός κόσμος συμπαρίσταται στη βαθιά οδύνη, στο βαρύ πένθος της Γεωργίας και του Αντώνη Σαμαρά, που έχασαν ξαφνικά τη λατρεμένη τους κόρη Λένα
  • Αγριογούρουνο πήρε στο ντου δύο τουρίστριες στην Ιθάκη, μέσα στη θάλασσα. Τα γουρούνια είναι γνωστό, δεν θέλουν τον τουρισμό
  • Ένας χαμούλης στη Βουλή προ των διακοπών, μιας και οι εθνοπατέρες θα μεταβούν και άρα θα πρέπει κάτι να έχουν να πουν στις εκλογικές τους περιφέρειες
  • To “Φουρνιέ αλάνι για πάντα στο λιμάνι” δεν είναι πλέον μόνο σύνθημα. Επέκταση συμβολαίου στον Γάλλο δίνει ο Ολυμπιακός ως τη λήξη της καριέρας του και μάλιστα με μεγαλύτερες απολαβές, ενώ ήδη υπάρχουν σκέψεις και για την παραμονή του μετά σε διοικητικό πόστο στην ομάδα