• emo.gr
  • Emotions
  • Με προσωπικό ασφαλείας & τα σήματα του ΕΣΡ θα λειτουργεί το Μετρό
Με προσωπικό ασφαλείας & τα σήματα του ΕΣΡ θα λειτουργεί το Μετρό

Τελικά το Μετρό Θεσσαλονίκης είναι πιο έντιμο: δεν υπάρχει απλά και ουδείς έχει προσδοκίες…

Μετά από τη σημερινή μεγαλειώδη στάση στο Μετρό, η Κυβέρνηση εξήγγειλε πως οι επόμενες στάσεις (από 30/9/2013) θα γίνονται αιφνιδιαστικά,με προσωπικό ασφαλείας & με μια καινοτομία, τα σήματα του ΕΣΡ.

esr2

Ήτοι μεθερμηνευόμενον:

Κ: το Μετρό λειτουργεί κανονικά

8: θα λειτουργήσει μετά τις 8, το Μετρό σας προστατεύει από την πρωινή δροσούλα

12: κι ούτε ένα τηλεφώνημα, τον αριθμό της μοναξιά σας δε χτυπά, και μεγαλώνει και η ουρά

16: όλα είναι εντάξει, έχετε μια ζωή μπροστά..

18: το Μετρό λειτουργεί κανονικά (ένας συρμός ανά δεκαοκτώ λεπτά) – Απεργούν 18

Τελικά το Μετρό Θεσσαλονίκης είναι πιο έντιμο: δεν υπάρχει απλά και ουδείς έχει προσδοκίες…

ΥΓ: Όμως ας μην ψαρώνουμε με το κράξιμο και το τρολάρισμα. Το δικαίωμα στην απεργία και στη βελτίωση των υλικών και άλλων συνθηκών της εργασίας είναι ιερό, η κατάχρηση του είναι που ενοχλεί και η νοοτροπία της μη εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, που υποτίθεται πως είναι η αποστολή  του φορέα. Και γιατί να είναι το μετρό η εξαίρεση, στη χώρα της (δια)στρέβλωσης (των ορατών τε) πάντων (και αοράτων)

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μετά τα μέτρα στη ΔΕΘ όλοι θέλουν να γίνουν 20 χρονών, πολύτεκνοι, μόνιμοι κάτοικοι χωριού στην παραμεθόριο
  • Από όλες τις κρίσεις περάσαμε, τώρα τα σπάει η νέα κρίση ηγούμενων – προηγούμενων
  • Ήττα για την Εθνική από τη Βοσνία στο Ευρωμπάσκετ. Μονόδρομος η νίκη επί των Ισπανών για να έρθουμε πρώτοι στον όμιλο και να έχουμε θεωρητικά τουλάχιστον καλύτερες “διασταυρώσεις”
  • Μη δείτε έναν πολιτικό παράγοντα μα είναι κοντά στην Κίμπερλι αμέσως να ζηλέψετε και να βγάλετε χολή. Πάντως επιτετραμμένοι των ΗΠΑ στην Ελλάδα νομίζουν κι άλλοι πως είναι: η φαντασία στην εξουσία και στους “καθαριστές”