• emo.gr
  • emollient
  • 150 τετραγωνικά χιλιόμετρα καμμένα στην Ανατολική Πελοπόννησο
150 τετραγωνικά χιλιόμετρα καμμένα στην Ανατολική Πελοπόννησο

Καίγεται για δεύτερη μέρα ο πνεύμονας της Ανατολικής Πελοποννήσου

Για δεύτερη συνεχή ημέρα καίγεται το μεγάλο συνεχόμενο δάσος στην Ανατολική Κορινθία.

Για να γίνει αντιληπτή η καταστροφή έχει καεί όλο το δάσος στα όρια του παλιού Καποδιστριακού Δήμου Σαρωνικού, ενώ τώρα η φωτιά κατευθύνεται νοτιότερα προς Σοφικό, μιας και δόθηκε εντολή εκκένωσης του γνωστού Ράντζου, καθώς και του οικισμού Ντράσσα, που βρίσκεται πλησίον του χωριού Γαλατάκι, στα 2 χλμ από την Αλμυρή.

Παράλληλα από το πρωί είναι συνεχείς οι αναζωπυρώσεις με τη βοήθεια των ισχυρών ανέμων.

Η οικολογική καταστροφή είναι τεράστια, η έγκαιρη εκκένωση χωριών και οικισμών περιόρισε την καταστροφή σε λίγα σπίτια εκτός οικιστικών ζωνών και μέσα στο πευκοδάσος

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Έξω η Ρεάλ, έξω η Μπάγερν, αυτό το φετινό είναι Τσουλού δυνατό, τα μπάτζετ από μόνα τους δεν κάνουν τις ομαδάρες!
  • Tο Εκτελεστικό Συμβούλιο της UNESCO αποφάσισε ότι η 9η Φεβρουαρίου προτείνεται ως «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας», μιας και σε αυτήν την ημερομηνία, το 1857, έφυγε από τη ζωή ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός.
  • Βάζουμε δασμούς, μετά τους αναστέλλουμε, το συζητάμε κιόλας, κοιτάμε και τους δείκτες των Χρηματιστηρίων, παίζουμε μπαλίτσα, κάνουμε και πλάκα, αλλά μόλις έρχεται η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου, σούζα τα άλογα!
  • Κώστας Καββαθάς: αμέτρητες ζωές σε μία, στην τελική ένας τύπος πολύ πιο μπροστά από την εποχή του