• emo.gr
  • Emotive
  • Ο πρώτος Ινδιάνος Πρόεδρος
Ο πρώτος Ινδιάνος Πρόεδρος

Θα αλλάξει και όνομα

Αν εκλεγεί ξανά ο Πρόεδρος  Τραμπ. υπόσχεται να γίνει ο πρώτος ιθαγενής Ινδιάνος Πρόεδρος των ΗΠΑ με γερμανικές ρίζες και φύλλα (μαλλιά) πορτοκαλί.

Μέχρι πρότινος, τώρα του άσπρισαν από το άγχος πότε θα κολλήσει τον ιό, να ασχολούνται όλοι μαζί του.

Είναι σαφής από το χρώμα του δέρματος του η στροφή προς τους πρώτους Αμερικανούς, ένα έντονο κεραμιδί που του χάρισε όχι το μακιγιάζ αλλά οι τελευταίες περιπέτειες του.

Το όνομα του θα το αλλάξει αν νικήσει στις εκλογές και από Ντόναλντ, θα γίνει Ακάθιστος Ταύρος.

Αν πάλι χάσει θα τον πουν Τρελό (από θυμό) Άλογο, ή μιας και δεν ακούει κανέναν Τρελό Κουφάλογο.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • NBA: Οι Μαϊάμι Χιτ πέταξαν έξω τους Ατλάντα Χοκς από τα πλέι οφ, την ώρα που στη Δύση η παρέα του Τζα Μοράντ έστελνε διακοπές τους Μάβερικς, που ευτυχώς γλίτωσαν από τον “χοντρό” Λούκα Ντόνσιτς
  • Στον Ολυμπιακό είναι Ρεαλ-ιστές: ήξεραν πως το ταξίδι για το Αμπού Ντάμπι περνά από τη Μαδρίτη
  • Έξω η Ρεάλ, έξω η Μπάγερν, αυτό το φετινό είναι Τσουλού δυνατό, τα μπάτζετ από μόνα τους δεν κάνουν τις ομαδάρες!
  • Tο Εκτελεστικό Συμβούλιο της UNESCO αποφάσισε ότι η 9η Φεβρουαρίου προτείνεται ως «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας», μιας και σε αυτήν την ημερομηνία, το 1857, έφυγε από τη ζωή ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός.