• emo.gr
  • Emotive
  • Τα επόμενα μέτρα αν δεν πιάσει και η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας
Τα επόμενα μέτρα αν δεν πιάσει και η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας

Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία, μιας και τα super market θα κλείνουν στις 20:30 αντί για τις 21:00. Σε αυτό το μισάωρο γινόταν χαμός από τη βιασύνη και τα μέτρα χαλάρωναν. Ακριβώς όπως γίνεται με την ηθική μετά τις 2:00.

29 εισηγητές μέτρων προτείνουν μια επιπλέον κλιμάκωση αν τα πράγματα δεν πάνε ΄καλά και με τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας.

Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία, μιας και τα super market θα κλείνουν στις 20:30 αντί για τις 21:00. Σε αυτό το μισάωρο γινόταν χαμός από τη βιασύνη και τα μέτρα χαλάρωναν. Ακριβώς όπως γίνεται με την ηθική μετά τις 2:00.

Μια σιδερένια μπάλα στα πόδια είναι το επόμενο μέτρο, οπότε πόσο μακριά θα πάνε οι πολίτες που δε δείχνουν την απαραίτητη ατομική ευθύνη;

100 μέτρα από το σπίτι, 200; Που να πάνε, θα τους πιάσουμε.

Θα διατίθενται σε πολλά μεγέθη και χρώματα και θα αποτελέσουν το απαραίτητο αξεσουάρ των φετινών Χριστουγέννων.

sxoini

Επίσης ένα μέτρο που μπορεί να λειτουργήσει αυτοτελώς είναι τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα στην πλάτη, μιας και έχει παρατηρηθεί πως κάποιοι ακόμη κάνουν χειραψίες ή δεν πλένουν τα χεράκια τους σχολαστικά και για πάνω από 11,5 λεπτά κάθε φορά, όπως προβλέπεται.

Σε συνδυασμό με τη μπάλα θα κάνει θραύση. Θα είναι το απόλυτο κοκτέιλ που αν τηρηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών θα φέρει τη θετικότητα κάτω του 2 και το RO (γιατί κανείς δε μιλά ποια για αυτό;) στο 0,01.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • NBA: Οι Μαϊάμι Χιτ πέταξαν έξω τους Ατλάντα Χοκς από τα πλέι οφ, την ώρα που στη Δύση η παρέα του Τζα Μοράντ έστελνε διακοπές τους Μάβερικς, που ευτυχώς γλίτωσαν από τον “χοντρό” Λούκα Ντόνσιτς
  • Στον Ολυμπιακό είναι Ρεαλ-ιστές: ήξεραν πως το ταξίδι για το Αμπού Ντάμπι περνά από τη Μαδρίτη
  • Έξω η Ρεάλ, έξω η Μπάγερν, αυτό το φετινό είναι Τσουλού δυνατό, τα μπάτζετ από μόνα τους δεν κάνουν τις ομαδάρες!
  • Tο Εκτελεστικό Συμβούλιο της UNESCO αποφάσισε ότι η 9η Φεβρουαρίου προτείνεται ως «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας», μιας και σε αυτήν την ημερομηνία, το 1857, έφυγε από τη ζωή ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός.