• emo.gr
  • Sport
  • Άλλες δύο ματσάρες στο δρόμο για τα προημιτελικά
Άλλες δύο ματσάρες στο δρόμο για τα προημιτελικά

η Ολλανδία θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσεχίας, η οποία στη Βουδαπέστη θα είναι σχεδόν γηπεδούχος.

Σήμερα Κυριακή η Ολλανδία θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσεχίας, η οποία στη Βουδαπέστη θα είναι σχεδόν γηπεδούχος.

Θα πάμε με ρίσκο για υψηλές αποδόσεις και θετικό πρόσημο ακόμη και στην περίπτωση 1/2 σωστών προβλέψεων.

Φαβορί οι Ολλανδοί και στοιχηματικά ίσως όμως δεν καταφέρουν να διασπάσουν το τείχος των Τσέχων στο ενενηντάλεπτο και πάμε στην παράταση.

Άλλωστε οι Τσέχοι όπως οι Αυστριακοί χθες, θα τα δώσουν όλα δίνοντας (λογικά) την τελευταία τους παράσταση στο φετινό Euro.

Το άλλο ματς, το βράδυ μυρίζει γκολ από μακριά, αν και σίγουρα ο Σάντος θα προσπαθήσει να βελτιώσει την ανασταλτική εικόνα της ομάδας του. Φύσει επιθετικές ομάδες, με μεγάλους παίκτες από το κέντρο και μπροστά, το λογικό είναι να δούμε γκολ και θέαμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλείεται η παράταση. Είναι όμως λιγότερο πιθανή συγκριτικά με το Ολλανδία Τσεχία

Πρόταση

Ολλανδία Τσεχία Χ (στο 90λεπτο) απόδοση 4.00

Βέλγιο Πορτογαλία over 3,5 goal απόδοση 3.50

Δυάδα απόδοση 14.00

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Έξω η Ρεάλ, έξω η Μπάγερν, αυτό το φετινό είναι Τσουλού δυνατό, τα μπάτζετ από μόνα τους δεν κάνουν τις ομαδάρες!
  • Tο Εκτελεστικό Συμβούλιο της UNESCO αποφάσισε ότι η 9η Φεβρουαρίου προτείνεται ως «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας», μιας και σε αυτήν την ημερομηνία, το 1857, έφυγε από τη ζωή ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός.
  • Βάζουμε δασμούς, μετά τους αναστέλλουμε, το συζητάμε κιόλας, κοιτάμε και τους δείκτες των Χρηματιστηρίων, παίζουμε μπαλίτσα, κάνουμε και πλάκα, αλλά μόλις έρχεται η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου, σούζα τα άλογα!
  • Κώστας Καββαθάς: αμέτρητες ζωές σε μία, στην τελική ένας τύπος πολύ πιο μπροστά από την εποχή του