• emo.gr
  • Sport
  • Η κορυφαία ομάδα των φετινών πλέι οφ του NBA δεν είναι αυτή που φαντάζεστε
Η κορυφαία ομάδα των φετινών πλέι οφ του NBA δεν είναι αυτή που φαντάζεστε

Εκπληκτικά παιχνίδια και σειρές που φτάνουν στα 7 ματς και κρίνονται στη μια κατοχή, στο ένα σουτ

Εκπληκτικά παιχνίδια και σειρές που φτάνουν στα 7 ματς και κρίνονται στη μια κατοχή, στο ένα σουτ, στα φετινά πλέι οφ του NBA.

Τα καλοκαιρινά στη φούσκα του Ορλάντο μοιάζουν με παιδική χαρά, μπροστά στις τιτανομαχίες και τους νέους πρωταγωνιστές.

Οι περυσινοί μονομάχοι των τελικών Λέικερς και Χιτ μας άφησαν νωρίς, οι Νετς ήταν το μεγάλο φαβορί πριν χτυπηθούν από τραυματισμούς, αλλά και την ατυχία στο τελευταίο σουτ του Ντουράντ στο 7ο ματς με τους Μπακς να πατάει ελάχιστα τη γραμμή και να μη δίνει τη νίκη πρόκριση.

Οι Ατλάντα με τον τρελο-Γιανγκ άφησαν έξω τους 76ers και τον Εμπίντ και καπάκι κάνουν το μπρέικ στο Μιλγουάκι. Αυτή τη στιγμή είναι το φαβορί στην Ανατολή, με μια πλήρη ομάδα και το θέμα είναι τι θα αντιτάξουν οι Μπακς.

Στη Δύση έγιναν τρομερά ματς. Οι Τζαζ του Μίτσελ ίσως άξιζαν για παραπάνω, έπεσαν όμως πάνω στους ατρόμητους και ακαταμάχητους Κλίπερς που επιβιώνουν όλων των δυσκολιών.

Άφησαν καταρχάς έξω τον Ντόνσιτς με 4-3 όντας 0-2 πίσω στη σειρά, κάνοντας μετά ένα 4-1.

Έκαναν το ίδιο με τους πληρέστερους Τζαζ, παρότι έχασαν και τον Λέοναρντ. Πάλι το 0-2, 4-1.

Πάλεψαν σα θηρία απέναντι στους εκπληκτικούς φέτος Σανς, του Μπούκερ, και του Έυτον, του Κρις Πολ αλλά και των Μπρίτζες, Κράουντερ, αλλά και του άσχημου (σε στυλ σουτ) Πέιν που κάνει τα ματς της ζωής του, έχοντας κάνει το αγροτικό του ακόμη και στην Κίνα.

Και ναι, οι Κλίπερς χάνουν 2-0, μετά το άλει-ουπ του Έυτον σε σχεδόν νεκρό χρόνο από επαναφορά στη μπέιζ λάιν.

Και ναι, ο Καουάι μάλλον έχει χιαστούς και δεν πρόκειται να γυρίσει, οι Κλίπερς όμως έχοντας ποιοτικό και έμπειρο ρόστερ, με μπροστάρη σε άμυνα και επίθεση τον Paul George, είναι έτοιμοι να ανατρέψουν ακόμη μια σειρά, να γράψουν ακόμη ένα έπος.

Και τα δύο ματς τα έχασαν στις λεπτομέρειες, στα τελευταία λεπτά το πρώτο, στο τελευταίο δευτερόλεπτο το δεύτερο.

Η ομάδα παίζει φοβερή άμυνα, οι τακτικές στην επίθεση είναι τρομερά δουλεμένες, οι Κλίπερς που δεν είχαν πάει ποτέ στους Τελικούς της Δύσης, είναι η κορυφαία ομάδα έως τώρα, αρνούμενη να πεθάνει, βγάζοντας πάντα αντίδραση όταν στραβώνουν τα ματς, όντας προσηλωμένη απόλυτα στα ματς δίχως αύριο και βρίσκοντας πάντα μια λύση.

Προφανώς και κόντρα στους Σανς δεν είναι φαβορί, αλλά με όλα αυτά που έχουν κάνει φέτος, δεν νομίζουμε πως υπάρχει κάποιος που να τους έχει ήδη ξεγράψει.

ΥΓ: Προφανώς το ότι λύγισαν στο 6ο ματς, με έναν τρομερό Πωλ να τους βάζει 41 πόντους, δεν αφαιρεί τίποτα από την τιτάνια και άξια συγχαρητηρίων προσπάθεια των Κλίπερς. Θα δοκιμάσουν ξανά του χρόνου για την κορυφή της Δύσης και του “Κόσμου” φτάνει να μείνει ο Λέοναρντ.

 

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη