• emo.gr
  • Sport
  • Μαυροκεφαλίδης στον Τρίτωνα, φωτιά στα (πορτοκαλί) τόπια στην Α2!
Μαυροκεφαλίδης στον Τρίτωνα, φωτιά στα (πορτοκαλί) τόπια στην Α2!

Με μια τεράστια μεταγραφή ολοκλήρωσε το ρόστερ του ο Τρίτωνας, που θα αγωνιστεί για 3η σεζόν στην Α2, έχοντας όμως φέτος υψηλές βλέψεις και όχι απλά την παραμονή στην Κατηγορία

Είχε γραφεί εδώ και μέρες το φλερτ, αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές πολλά μπορούν να γίνουν!

Με μια τεράστια μεταγραφή ολοκλήρωσε το ρόστερ του ο Τρίτωνας, που θα αγωνιστεί για 3η σεζόν στην Α2, έχοντας όμως φέτος υψηλές βλέψεις και όχι απλά την παραμονή στην Κατηγορία.

Η Α2 δεν θα είναι απλά ανταγωνιστική, θα έχει και διεθνείς σταρ φέτος.

Έστω και με 14 ομάδες, μιας και αποχώρησε ο Οίακας

Μετά τον Μπουρούση που πήγε Καρδίτσα μαζί με τον Βεργίνη, ο “sweet Lou” συνεχίζει στα Σεπόλια, κάνοντας τον Τρίτωνα πανίσχυρο μέσα στη ρακέτα με Μελισσαράτο και Θεοδώρου μεταξύ άλλων.

loukas

 

 

Στη δικαιολογημένα διθυραμβική ανακοίνωσή του ο σύλλογος των Σεπολίων αναφέρει:

“Είναι γεγονός! Ένας παίχτης Παγκοσμίου επιπέδου στον Τρίτωνα!
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στον κόσμο του μπάσκετ. Έχοντας γίνει draft στο ΝΒΑ από τους Minnesota Timberwolves και με καριέρα «σαν παραμύθι» σε ΠΑΟΚ, Βίρτους Ρόμα, Μαρούσι, Βαλένθια, Ολυμπιακό, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Κινγντάο Ιγκλς, Λιέτουβος Ρίτας, Προμηθέα Πατρών, Περιστέρι και Ιωνικό Νικαίας ο πολύπειρος forward/center θα συνεχίσει την καριέρα του στα Σεπόλια ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την φετινή μας προσπάθεια! Καλωσήρθες Λουκά!”

Είχαν προηγηθεί οι πολύ σημαντικές κινήσεις, με Μανοΐλοβιτς, Τσόχλα, Αντωνάκη και Δημάκο, οι ιθύνοντες όμως του συλλόγου δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και να ντύσουν στα μπλε τον πολύπειρο διεθνή Μαυροκεφαλίδη, το μεγαλύτερο όνομα που έχει φορέσει τη φανέλα με την άγκυρα στο στήθος.

Μέχρι τον επόμενο!

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Η Ελλάδα αποχαιρετά τον μοναδικό, τον εμβληματικό τραγουδοποιό της, τον καλλιτέχνη που σημάδεψε όσο ελάχιστοι τα τελευταία εξήντα χρόνια: ο Διονύσης Σαββόπουλος στη γειτονιά των αγγέλων
  • Στη δικαιοσύνη στέλνει ο ήλιος ο νοητός τον καθαρισμό του Αγνώστου Στρατιώτη
  • O Μπούκοβι της δικής μας γενιάς είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
    Αδιανόητη μπάλα η Μπιλμπάο, γκολάρες, 3-1 αντί 6-1 την Καραμπάγκ
  • Ένα φραπέ με γάλα και ολίγη από Jaguar: Ω παι και παι (κλητική)