• emo.gr
  • Sport
  • Πρώτος σε πόντους και σε πρόστιμα
Πρώτος σε πόντους και σε πρόστιμα

Αν έχει τόσα νεύρα στη ρέγκιουλαρ σίζον λογικά στα πλέι οφ θα παίρνει σκαλπ και θα δαγκώνει λαιμούς

Το NBA επέβαλε νέο πρόστιμο 15.000 δολαρίων στον φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς, Κέβιν Ντουράντ, επειδή χρησιμοποίησε απρεπείς εκφράσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά την ήττα της ομάδας του με 114-108 από τους Μπλέιζερς στο Πόρτλαντ.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα ο 11 φορές All-Star τιμωρήθηκε με πρόστιμο 25.000 δολαρίων, μετά τη λεκτική επίθεσή του σε φίλαθλο στην Ατλάντα.

Ο 33χρονος είναι μέχρι τώρα ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος με 29.7 ανά αγώνα την τρέχουσα σεζόν, ενώ έχει επίσης μέσο όρο 7.5 ριμπάουντ και 5.9 ασσίστ σε 35 αναμετρήσεις.

Πρώτος σε πόντους, πρώτος στα πρόστιμα, πρώτος μάγκας ο KD που θα αναρωτηθείτε τι ζόρι τραβάει και έχει τόσα νεύρα στη ρέγκιιουλαρ σίζον.

Θέλει όσο τίποτα ένα τίτλο. Ο μόνος που έχει είναι από τότε που βρέθηκε στους Ουόριορς: με Κάρι, Τόμπσον, Γκριν, Ιγκουοντάλα δεν ήταν και τόσο δύσκολο.

Οπότε στα πλέι οφ θα παίρνει σκαλπ και θα δαγκώνει λαιμούς. Να τον συνετίσουν τα πρόστιμα που είναι ψίχουλα σε σχέση με τα ετήσια εισοδήματα του, κάπως δύσκολο φαίνεται…

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μπλόκα στο καμπαναριό, που Χριστούγεννα σημαίνει, μπλόκα στο καμπαναριό, ξύπνησε όλο το χωριό!
  • Το Eurogroup pass ανακοίνωσε η Κυβέρνηση: 100 δωρεάν άσματα στο Spotify με θέμα λεφτά, ακίνητα, αυτοκίνητα
  • Κάθε άνθρωπος έχει την κλίση του, τον τομέα που διαπρέπει, η Ζωή έχει τις Εξεταστικές Επιτροπές
  • Άμα βγει ο Πιερρακάκης Πρόεδρος του Eurogroup θα πούμε στους έξω πως οι αγρότες βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν