• emo.gr
  • Emotive
  • Αποκάλυψη: μυστική εκπαίδευση στη ΝΔ έκαναν οι Τόρις που ρίχνουν τον Μπόρις
Αποκάλυψη: μυστική εκπαίδευση στη ΝΔ έκαναν οι Τόρις που ρίχνουν τον Μπόρις

διάλεξαν το κόμμα που ενώ έχει αρχηγό στιβαρό που υποτίθεται δεν αμφισβητείται, του πριονίζει χαλαρά και με χάρη την καρέκλα, ετοιμάζει τον επόμενο, φλερτάρει με τον μεθεπόμενο, έχει καβάτζα τον προηγούμενο και διαρκώς λιβανίζει τον προ-προ αλλά πάντα Ηγούμενο

Πολύ καλά διασταυρούμενες και λαλέουσες πηγές μας λένε πως οι Τόρις που πρωτοστατούν στην εκπαραθύρωση του Μπόρις έχουν εκπαιδευτεί σε μυστικές υπόγειες εγκαταστάσεις του Κολωνακίου, από πρώην παράγοντες της ΝΔ.

Οι Βρετανοί συντηρητικοί ψάχνοντας σε όλη την Ευρώπη διάλεξαν το κόμμα που ενώ έχει αρχηγό στιβαρό που υποτίθεται δεν αμφισβητείται, του πριονίζει χαλαρά και με χάρη  την καρέκλα, ετοιμάζει τον επόμενο, φλερτάρει με τον μεθεπόμενο, έχει καβάτζα τον προηγούμενο και διαρκώς λιβανίζει τον προ-προ αλλά πάντα Ηγούμενο.

Ήταν αυτή η τεχνογνωσία που έλειπε από τους Τόρις. Το επάγγελμα του πριονιστή Πρωθυπουργών χάθηκε στην Αγγλία, όσοι έριξαν την Μάργκαρετ Θάτσερ πριν 31 χρόνια έχουν συνταξιοδοτηθεί ή συναντήσει το Δημιουργό.

Μαζί με άλλα επαγγέλματα όπως του αμαξά, του βαρελά, του λαχειοπώλη θέσεων στον κρατικό τομέα διέρχεται κρίση, αλλά οι Άγγλοι δεν άφησαν τόση γνώση να πάει χαμένη.

Ήταν μάλιστα τόσο καλοί μαθητές, πως ο Μπόρις δεν ήξερε από που του έρχονταν οι σφαλιάρες.

53 παραιτήσεις σε 2 ημέρες, 27,5 ημερησίως, περίπου μία ανά ώρα.

Διαίρει και βασίλευε, ντίαρ.

karekla

Τεράστια εντύπωση τους προκάλεσε η τεχνική με την καρέκλα -ιστό αράχνης. Έμειναν speechless.

Ενθουσιασμένοι το λοιπόν οι Άγγλοι που επέστρεψαν στις εργοστασιακές αυτοκρατορικές ρυθμίσεις τους μετά τα σεμινάρια, έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τους επόμενους μήνες τις μαεστρικές παρασκηνιακές κινήσεις που θα εκδηλωθούν για να μην ξαναγίνει Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαδικτυακά λέει το πρόγραμμα, αλλά προτιμούν το live, έχει άλλη αμεσότητα, άλλη χάρη.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Στην Οκλαχόμα δίκαια το φετινό Πρωτάθλημα του ΝΒΑ, στην Ιντιάνα ο σεβασμός για την τρομερή προσπάθεια που έκανε ως αουτσάιντερ, από τα ημιτελικά της Ανατολής και μετά. Το what if θα είναι για πάντα το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν ο Χαλιμπάρτον δεν τραυματιζόταν σοβαρά στον αχίλλειο, στην 1η περίοδο του Game 7
  • O Πούτιν ανησυχεί για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Να δεις που στο τέλος θα προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης
  • Στη Βουλή ο φάκελος του ΟΠΕΚΕΠΕ: μέχρι την “κόκκινη μηλιά” έφταναν τα αιγοπρόβατα
  • Μείον 3 βουλευτές που δεν αντικαθίστανται το λες και εξοικονόμηση πόρων: πάντως η πλειοψηφία παραμένει στο 151, μην κάνετε λάθη!