• emo.gr
  • Emotions
  • Τα 100 πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα: ο “λίγος”, ο “κομμένος”, ο “ακατάλληλος”
Τα 100 πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα: ο “λίγος”, ο “κομμένος”, ο “ακατάλληλος”

οι στόχοι του χρόνου είναι δύο: Μπιλμπάο και νέο γήπεδο ο ΠΑΟ!

Βαδίζει αβάδιστα στο 100ό έτος της ύπαρξης του ο Ολυμπιακός. Αυτά ήταν τα δύσκολα. Τώρα το νερό μπήκε στο αυλάκι και πάει λιμάνι. Ντουγρού.

Οι κούπες κούπες, αλλά αυτή η μεγάλη του Κόνφερενς όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά.

Με τέρμα τον Τζολάκη που βρήκε θέση βασικού από τον Μέντι, ενώ λίγο πριν οι ειδήμονες τον είχαν προγράψει, δεν θα ανανέωνε, ήταν λίγος κτλ. Έγινε απροσπέλαστος, με ρεφλέξ τεράστια, πεναλτάκιας σεσημασμένος.

Οι τεράστιες κωλοτούμπες έγιναν όμως με τον Παναγή, το Ρέτσο. Από άχρηστος, ακατάλληλος, χαραμοφάης και πρωταγωνιστής σε αρνητικά βίντεο, ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον τελικό. Αλάνθαστος, έφαγε την κουτουλιά και συνέχισε. Καταλάβαινε καλύτερα από όλους το διακύβευμα. Είχε βγει και ο Φορτού, ήταν ο αρχηγός. Πραγματικός αρχηγός. Έκοψε όλες τις μπαλιές, κάποιες φαρμάκι που πήγαιναν για ασσίστ, έγινε ένα με τον Κάρμο στην αναχαίτιση των ποιοτικών Ιταλών. Άψογος, κυριαρχικός, ο Φράνκο Μπαρέζι του Πειραιά. Αν φύγει, Ρέτσο θα λέτε και θα κλαίτε.

Να πούμε και κάτι για τον Κώστα Φορτούνη. “Κομμένος” από τον Μαρτίνς, έκανε προπονήσεις με τις “μπουλντόζες” και φέτος έφτασε να σηκώσει Ευρωπαϊκό. Καταλυτικός, μαέστρος, παικταράς. Φέτος μάρκαρε περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην καριέρα του. Οι κούπες έρχονται από την αμυντική λειτουργία και ο Κώστας που έχει ακόμη 3-4 καλά χρόνια μπροστά του θα είναι ο ηγέτης και του χρόνου στο δρόμο για το Μπιλμπάο.

Γιατί ο στόχος του χρόνου είναι Μπιλμπάο και νέο γήπεδο ο ΠΑΟ, να πάρει μια διοργάνωση, να το σηκώσει πάλι σε χώματα ελληνικά.

Χαμός με τη νέα ομάδα: ο Μέντι είναι εννοείται ακλόνητος (ένας σύγχρονος Μπούκοβι, ένας Ερνέστο με τίτλο, ένας Ντούσαν με άστρο) και σχεδιάζει την ομάδα για του χρόνου, που θα κάνει κανονική προετοιμασία, χωρίς να παίξει με τα ψαροχώρια μέσα στην κάψα του Ιουλίου.

Πρώτο αγκάθι ο Κάρμο, ο Ποντένσε θα μείνει γιατί όλη η ομάδα ψάχνει να του δώσει την μπάλα όταν αυτή καίει, ο Όρτα έπεισε, Έσε Τσικίνιο Ροντινέι, απέδειξαν πόσο κομβικοί είναι και μετά πολλά προβλήματα ακόμη με ανανεώσεις από τον Μασούρα και τον Γιόβετιτς, μέχρι τον Ελ Κααμπί Τζολάκη και το Ρέτσο.

Ο Ελ Αραμπί έκλεισε τον πενταετή κύκλο του μυθικά, ενώ παίζεται και ο Αλεξανδρόπουλος, με τις πιθανότητες να φύγει να υπερτερούν.

Προφανές είναι πως ο κορμός πρέπει να μείνει και να γίνουν ποιοτικές μόνο προσθήκες. Να υπάρχουν όχι 15, αλλά 25 αξιόμαχοι ποδοσφαιριστές.

Στην εξίσωση από την αρχή έχουν μπει και οι πιτσιρικάδες που επίσης έφεραν ευρωπαϊκή κούπα.

Όταν βρεθεί και το ποσό που η διοίκηση είναι διατεθειμένη να πληρώσει σε υπεραξίες, που αναμφίβολα απέκτησαν οι Πρωταθλητές του Κόνεφερνς, θα έχουμε μία πλήρη εικόνα για την ομάδα.

Που ούτως ή άλλως είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό να είναι τούμπανο, λόγω ενός αιώνα ζωής.

Τώρα που ήλθαν όλα μαγικά, θα γίνει υπέρβαση είναι βέβαιο, ο Ολυμπιακός θα πάει να πάρει το Πρωτάθλημα του 2025, να μπει στα προκριματικά του Τσου-Λου του χρόνου το καλοκαίρι. Από το μονοπάτι του Πρωταθλητή

Προφανώς θα κοιτάξει να είναι άκρως ανταγωνιστικός και στο Γιουρόπα. Αν το πάρει, πάει κατευθείαν στους ομίλους.

Γιατί όπως λένε στον Ολυμπιακό “δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε”.

Οι στόχοι του χρόνου είπαμε, είναι πολλοί, αλλά βασικά δύο: Μπιλμπάο και νέο γήπεδο ο ΠΑΟ!

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα κτήρια για την αποχώρηση του Δημήτρη Παπαδημούλη από την ενεργό πολιτική
  • Λεπέν στη Γαλλία, Μελόνι στην Ιταλία, να δείτε που οι Γερμανοί θα κληθούν να κάνουν αντιφασιστικό αγώνα
  • Φωτιά στην Πάρνηθα, στο Κατσιμίδι, ο εμπρηστής δεν είναι όρνιθα, είναι αρχ…
  • Οι “κηπουροί” ξανάρχονται: με τις συμβάσεις τους, με τα ΣΕΑ και τα ΜΕΑ τους: το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση, ο λαός (πρασινοφρουρός) στην εξουσία