• emo.gr
  • Emotive
  • Κάνει λάθος ο Κώστας Μπακογιάννης
Κάνει λάθος ο Κώστας Μπακογιάννης

Part time Mayor

Κάνει λάθος ο Κώστας Μπακογιάννης: στην ανακοίνωση του: δεν είναι δήμαρχος μερικής απασχόλησης ο κύριος Χάρης Δούκας. Είναι μόνο υποψήφιος για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Με αυτό θα απασχοληθεί όχι κατά προτεραιότητα, αλλά απόλυτα κατά τους επόμενους μήνες. Θα είναι υποψήφιος πλήρους απασχόλησης και με υπερωρίες. Το μαγαζί στη Χαριλάου Τρικούπη είναι γωνία και ο ίδιος εμφανίζεται φαβορί.

Ίσως άλλωστε από την αρχή, αυτός ήταν ο στόχος. Ο άνθρωπος κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές για να γίνει ευρύτερα γνωστός, όπως ο ίδιος έχει πει. Του έκατσε η κέντα, η συγκυρία και η συναστρία και βρέθηκε στον πρώτο όροφο – ρετιρέ στην Κοτζιά.

Και μην ακούτε τις κακές γλώσσες για συμβάσεις που έδωσε για να γίνει αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ. Αξιοκρατικά και νόμιμα όλα, απευθείας αναθέσεις γαρ. Τώρα αν έτυχε και ήταν προς συντρόφους, τι να κάνουμε. Αν συγκυριακά στη συνέχεια αυτές κι αυτοί είπαν και μια καλή κουβέντα για το Δήμαρχο, τι να κάνουμε, να τους κατηγορήσουμε που εξέφρασαν την άποψη τους;

Έχει πλάκα πως η συνήθης κατηγορία προς τον Κώστα Μπακογιάννη ήταν πως ήθελε να πάει στην κεντρική πολιτική σκηνή και χρησιμοποιούσε την Αυτοδιοίκηση ως “σκαλί ανέλιξης”. Έμεινε 13 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση και όχι δεν πήγε πουθενά, δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει, ενώ ο κύριος Δούκας πριν το εξάμηνο έχει τάσεις φυγής προς τον ήλιο τον (παντοτινά) πράσινο.

Επί της ουσίας όμως, οι δημότες της Αθήνας έχουν πολλά παράπονα από τον κύριο Δούκα, ο οποίος βγήκε και είπε πως θα μειώσει κατά 5 βαθμούς τη θερμοκρασία στην Αθήνα, όπου δεν έγινε τίποτα, ούτε καν σε επίπεδο σχεδιασμού, εκτός κι αν περνάς από κανά συντριβάνι (που φτιάχτηκαν επί θητείας Μπακογιάννη) και πάρεις μια δροσιά

Μα θα πείτε έξι μήνες είναι ο άνθρωπος τι να πρωτοκάνει. Πάντως έχει γίνει ορατή μια μεγάλη έκπτωση και στην καθαριότητα , όπως μαρτυρούν ξεκάθαρα και οι εικόνες από το άρθρο της Lifo (Η όχι και τόσο καθαρή και λαμπερή Αθήνα του Χάρη Δούκα)

Επί του πρακτέου: είναι απίθανο να παραιτηθεί ο Χάρης Δούκας, ακόμη κι αν εκλεγεί Πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ. Θα κάνει ασκήσεις εξουσίας στην Αθηνάς, συν Αθηνά και χείρα κίνει, αφού κέρδισε τον Μπακογιάννη πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει και τον Κιμ εκτός έδρας, χωρίς καν να πάει στη Βόρεια Κορέα.

Ο κύριος Δούκας πλασαρίστηκε ως το νέο, το άφθαρτο, το αμόλυντο. Μετά από έξι μήνες εκτός από τους πάμπολους (από όλο το κομματικό φάσμα) κοψοχέρηδες του δεύτερου γύρου, με τόσο νέο ύφος που είδε ο κόσμος, θέλει κάτι τόσο παλιό και γνώριμο, όσο ο τηλεοπτικός Πώποτας, ένα Δήμαρχο απλά να κάνει τη δουλειά για όλη τη θητεία που έχει εκλεγεί..

Η Αθήνα έχει πολλή χαμαλοδουλειά, πολύ πεζοδρόμιο, ατέλειωτα σκουπίδια, προβλήματα “λερναία Ύδρα”, πολλά μικρά γκέτο, ζητήματα ασφάλειας, ναρκωτικών, κυκλοφορίας.

Σε όλα αυτά απάντηση, με εντολές από το γραφείο, με outsourcing και με τα μυαλά στο προοδευτικό προεδριλίκι δεν υπάρχει .

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Απεβίωσε η Βάσω Παπανδρέου, η πρώτη γυναίκα Επίτροπος στην ΕΕ, πρωταγωνίστρια στη μετάβαση από το παπανδρεϊκό στο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, μια στιβαρή και δομημένη πολιτική προσωπικότητα
  • Πράγματι είναι πολύ ελληνικό, το ελληνικό FBI. Διέρρευσαν τα ονόματα των αστυνομικών που το στελεχώνουν. Έπονται Διευθύνσεις, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα
  • Μεγάλη διπλή επιτυχία οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ: εξελέγη Πρόεδρος και ταυτόχρονα Δήμαρχος πλήρους απασχόλησης
  • Μετά τη χθεσινή μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα στην Ελλάδα, είναι επίσημο το ενδιαφέρον του Αχαρναϊκού για τον Πίκφορντ, τον τερματοφύλακα “τρία λιοντάρια”