• emo.gr
 • Emotive
 • Η γη είναι επίπεδη και μας κρύβουν τον Θεό
Η γη είναι επίπεδη και μας κρύβουν τον Θεό

Η «διαιώνιση του μύθου» της σφαιρικής Γης: Αν η γη είναι σφαιρική και γυρίζει γιατί αν πετάξουμε ένα αντικείμενο από ένα ουρανοξύστη, αυτό θα πέσει κάθετα και όχι μερικά μέτρα πιο πέρα;

Οι πιστοί της θεωρίας που θέλει τη Γη να είναι επίπεδη (Flat Earth Movement) διαλαλούν πως  έχουμε πέσει θύματα μιας τεράστιας παγκόσμιας  συνωμοσίας αποδεχόμενοι πως το σχήμα της είναι σφαιρικό, πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες το Παγκόσμιο Συνέδριό τους.

Κατά τις εργασίες αυτού, που φιλοξενήθηκαν στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, ακούστηκαν, όπως συνηθίζεται, πολλές ομιλίες, προβλήθηκαν ταινίες και ντοκιμαντέρ.

Όλα αυτά αποδεικνύουν την αλήθεια της θεωρίας της Επίπεδης Γη, τις «επιστημονικές μεθόδους» απόδειξης της θεωρίας τους και φυσικά αρκετές από τις θεματικές αφορούσαν στα «επιστημονικά ψεύδη» και πως μπορούμε όλοι να αφυπνιστούμε.

Ο κινηματογραφιστής και πιστός flatearther, Rob Skiba όμως ήταν αυτός που με την πρωτότυπη και καινοτόμα σκέψη του κέρδισε το κοινό.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε στην ανθρωπότητα, στο παγκόσμιο χωριό,  τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η NASA και οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο επιμένουν τόσο πολύ στην «διαιώνιση του μύθου» πως η Γη είναι σφαιρική.

«Αυτό που έχουμε καταλήξει να πιστεύουμε οι περισσότεροι από εμάς βλέποντας την μεγάλη εικόνα είναι πως θέλουν να κρύψουν τον Θεό. Για μένα, αυτό θα ήταν το κορυφαίο κίνητρο».Η εξήγηση αυτή του Skiba ανταποκρίνεται πλήρως στις πεποιθήσεις των περισσότερων ομοϊδεατών του που πιστεύουν πως η Γη δεν μπορεί παρά να είναι επίπεδη αφού δεν μπορεί παρά να είναι ακριβώς έτσι όπως περιγράφεται στη Βίβλο. Εάν αποδέχονταν πως η Γη είναι σφαιρική θα έπρεπε να παραδεχθούν πως η Βίβλος είναι λάθος!

Και στο κάτω-κάτω της γραφής (down down the Bible) γιατί να μην είναι επίπεδη;

Τι αλλάζει στην καθημερινότητα των ανθρώπων;

Και η ΝΑSA φυσικά, επειδή έχεις τους δικούς της υποχθόνιους λόγους και θέλει να μας πείσει πως δεν υπάρχει Θεός, κάνει το εξής απλό:  μας παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική -από την πραγματική- εικόνα της Γης , του υπέρτατου δημιουργήματος του Θεού.

Βέβαια, αν είναι επίπεδη, οι δορυφόροι θα κουνιούνται σαν εκκρεμή και όχι κυκλικά, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Η γη είναι επίπεδη και άρα κάπου υπάρχει γκρεμός με το χάος. Κάπου ο κόσμος θα έχει μια τομή. Σαν «την εκδίκηση του Σαλαζάρ» στους Πειρατές της Καραϊβικής που έψαχναν την τρίαινα του Ποσειδώνα και άνοιξε κάθετα η θάλασσα.

 

Αν η γη είναι σφαιρική και γυρίζει γιατί αν πετάξουμε ένα αντικείμενο από ένα ουρανοξύστη, αυτό θα πέσει κάθετα και όχι μερικά μέτρα πιο πέρα;

Διάθεση να υπάρχει και επιχειρήματα υπάρχουν για τα πάντα.

Αφήστε που οι πιο ωραίες ιστορίες έχουν μέσα τους τερατώδη ψέματα.

Η αλήθεια είναι μονότονη. Η επιστημονική αλήθεια έως και εκνευριστική

 • Εντυπωσιασμένος
 • Χαρούμενος
 • Απογοητευμένος
 • Θυμωμένος
 • Βαρετό
 • Φοβισμένος

#emo attacks
 • Άννα, δεν ήμουνα εγώ για (τη μετάλλαξη της) Μποτσουάνα
 • Αυτό που μας παρηγορεί είναι πως σε κάποιο δωμάτιο, κάποιοι, γράφουν το μανιφέστο άρνησης της νοτιοαφρικάνικης μετάλλαξης
 • Σύνδεσμος Πειραιώς – Κήπος Φαναρίου 1-0, ημιχρόνιον 0-0, το τέρμα επέτυχε ο Ελ Νίνιο – Τικίνιο εις το ενενηκοστό λεπτό της αμφίρροπης αναμετρήσεως. Χωρίς τον Ανδρούτσο ηγωνίσθη η ελληνική ομάς, θα παίξει με το Χάνι της Γραβιάς. Διεκρίθη ο εκ Μολδοβλαχίας Ρέαμτσουκ
 • Δεν κατανοούμε που είναι το πρόβλημα στην Τουρκία: πετάγονται ως την ελληνική επικράτεια, ψωνίζουν τα χρειώδη και επιστρέφουν. Άντε να τους πάρει 5 ώρες