• emo.gr
  • Sport
  • Τι συμβαίνει στον Βαγγέλη Μάντζαρη;
Τι συμβαίνει στον Βαγγέλη Μάντζαρη;

Η γκρίνια προς το πρόσωπό του, η κριτική στην απόδοσή του βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη. Ιδίως μετά από κάθε τριαντάρα φταίει περίπου για όλα. Είναι στοχοποιημένος και το ξέρει. Σκύβει το κεφάλι και προχωρά

Ο πλέι μέικερ των ερυθρολεύκων είναι αλήθεια πως κάνει μια πολύ μέτρια χρονιά. Ο ρόλος του είναι περιορισμένος, η καθοριστικότητά του ελάχιστη.

Η γκρίνια προς το πρόσωπό του, η κριτική στην απόδοσή του βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη. Ιδίως μετά από κάθε τριαντάρα φταίει περίπου για όλα. Είναι στοχοποιημένος και το ξέρει. Σκύβει το κεφάλι και προχωρά.

Να δούμε όμως νηφάλια τι συμβαίνει. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκανε καριέρα πλάι στον Σπανούλη, μαρκάροντας αυτός το διπλό των αντιπάλων και παίρνοντας τα ελεύθερα σουτ όταν η αντίπαλη άμυνα έκλεινε πάνω στον Βασίλη.

Είναι ένας παίκτης «προγραμματισμένος» να παίζει δίπλα σε ένα πρωταγωνιστή, δίπλα σε παίκτη με “license to kill”, με απεριόριστη άδεια πρωτοβουλιών επιθετικά.

spanoulis-sfairopoulos-850-850x480

Εξίσου καλά έπαιζε και παίζει στην Εθνική και παρέα με τον Σλούκα.

Το σίριαλ του καλοκαιριού, με όλη τη φιλολογία και παραφιλολογία μεταπήδησής του στον αιώνιο αντίπαλο, του έκανε κακό τελικά.

Η διοίκηση του έδειξε πόσο πολύτιμο κομμάτι του παζλ τον θεωρεί: τον κράτησε με 900 χιλιάρικα-κι έτσι έγινε ένας ρολίστας πολυτελείας. Αν έπαιρνε τα μισά η γκρίνια στην εξέδρα θα ήταν τουλάχιστον η μισή.

Ίσως ενδόμυχα να θέλει κι αυτός να αποδείξει ότι αξίζει τα λεφτά που του πρόσφεραν. Και κάπως έτσι να χάνει την προσήλωσή του στα ματς, αλλά και την απλή χαρά του παιχνδιού

Στην αρχή της σεζόν υπήρξαν φήμες για κακές σχέσεις με τον Σφαιρόπουλο. Στο διάστημα που έλειψε ο Σπανούλης, λέγεται πως ήταν κι αυτός τραυματίας κι έπαιζε με ενέσεις.

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλάζει. Πιο πολλοί αμερικανοί γκαρντ, πιο μεγάλο το πρόβλημα για παίκτες σαν τον Μάντζαρη που υστερούν στην έκρηξη.

Στον Βαγγέλη κόστισε, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, και η φυγή του Χάκετ. Ένας γκαρντ δίμετρος που μάρκαρε αυτός τους ψηλούς σουτέρ ήταν πολλά βράδια ασπίδα  για να μην εκτίθεται ο Μάντζαρης.

haket

Ο Βαγγέλης είναι  εύκολος στόχος. Κριτική στον μεγάλο αρχηγό δεν γίνεται σχεδόν ποτέ. Ο Σπανούλης στα 36 του είναι ο απόλυτος ηγέτης για μια ομάδα που έχει σχεδιαστεί πάνω του: όταν παίζει καλά νικάει, όταν δεν είναι σε καλή βραδιά χάνει,όταν δεν παίζει τον αποζητά,

Παρά τις ύβρεις προς τον Μάντζαρη εμείς θα τολμήσουμε την πρόβλεψη. Μόλις ξεκινήσουν τα πλέι οφ, τα δίχως αύριο do or die ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Μάντζαρης θα είναι εκεί.

Και θα γίνει για 1-2 βράδια ο ήρωας της ομάδας. Είναι φτιαγμένος για αυτό.

Φτάνει να ξεκολλήσει το μυαλό του, το μεγαλύτερο ατού σε παίκτες εγκεφαλικούς, όπως αυτός.

Και το ανάθεμα της εξέδρας θα γίνει αποθέωση. Δεν θα είναι η πρώτη φορά…

 

 

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Οπλισμένος σαν αστακός ο Ελληνικός Στρατός από την προσεχή Παρασκευή. Για λίγο βέβαια, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα
  • Χειροβομβίδες στη Σκουφά ή όταν οι ανακαινίσεις μπορούν να τινάξουν ολόκληρες πολυκατοικίες στον αέρα
  • Κατέρρευσε πολυκατοικία στην Αίγυπτο με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο. Οι κατασκευαστές στην ανατολική πλευρά της Μεσογείου είναι οι βαρκάρηδες του Αχέροντα
  • Την Αίγινα ποτέ δε θα τη βρούνε. Γύρισε πίσω το υπερωκεάνιο στον Πειραιά λόγω σοβαρής μηχανικής βλάβης, μόνο 453 επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν, το πρόβλημα στις δημόσιες μεταφορές είναι συνολικό και δομικό, δεν είναι μόνο τα τρένα