• emo.gr
  • Emotions
  • Μέγας Καζαμίας 2024: Πράσινος, κίτρινος και μπλε
Μέγας Καζαμίας 2024: Πράσινος, κίτρινος και μπλε

Θα ΄ρθουνε χρόνια δίσεκτα, χρόνια καταραμένα, τα ορφανά του Σόιμπλε γιατί είναι μαραμένα;
Η Αμερικής μετονομάζεται σε Ζακ Ντελόρ, εις ανάμνηση των ομώνυμων πακέτων που φαγώθηκαν στα όρθια από ντόπια και ξένα κέντρα συμφερόντων.

14ος σερί, διαδοχικός και αταλάντευτος Καζαμίας. Λίγο ακόμη για το Πούλιτζερ.

Θα ΄ρθουνε χρόνια δίσεκτα, χρόνια καταραμένα, τα ορφανά του Σόιμπλε γιατί είναι μαραμένα;

Με 366 μέρες το 2024, αλλά ο μήνας έχει εννιά, τώρα που πήραμε την επενδυτική βαθμίδα, του Φατίχ Τερίμ τη σφραγίδα και θα δούμε πολλούς να έχουν στην πλάτη τη γίδα, μια χρονιά με κυβερνητική αιγίδα.

Όλα τα ζητήματα θα λάβουν την εξής μορφή τη νέα χρονιά. Ό,τι σας λέω!

Iανουάριος: Ο Άγιος Βασίλης φέρνει Τούρκους προπονητάς σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού. Από βόλεϊ και πόλο μέχρι ξιφασκία, πάντελ και αλπικό σκι.

Έρχονται τα μη κρατικά ΑΕΙ και πέφτει πολύ γέλιο με το “μη κερδοσκοπικά”. Θα ήταν το καλύτερο ανέκδοτο του 2024 αν δεν υπήρχαν τα κίτρινα, πράσινα και μπλε τιμολόγια στην ενέργεια. Ο ελληνικός λαός βαθιά ενημερωμένος παίζει όβερ από ημίχρονο τη ΔΕΗ και πάει Ταμείο να πληρώσει τους λογαριασμούς

Φεβρουάριος: Στα σαράντα του Σόιμπλε, επίλεκτο τμήμα γερμανοτσολιάδων και λοιπών μνημονιακών μεταβαίνει στη Γερμανία για τις δέουσες τιμές προς τον καλύτερο Καγκελάριο που είχαμε ποτέ, μετά την Αντιβασιλεία του Όθωνα και τον Κόμη Ιωσήφ Λουδοβίκο Άρμανσπεργκ (παραλίγο Άσμπεργκερ)

Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2024 μετατίθεται για το 2025. Με τη βενζίνη στα 4,72 ευρώ κυκλοφορούν μόνο τα κρατικά και διπλωματικά αυτοκίνητα.

Η ελάχιστη κίνηση δίνει τη δυνατότητα στην Ανάπλαση ΑΕ να πεζοδρομήσει Πανεπιστημίου, Σταδίου, Φιλελλήνων, Καραγιώργη Σερβίας και Αμερικής, η οποία και μετονομάζεται σε Ζακ Ντελόρ, εις ανάμνηση των ομώνυμων πακέτων που φαγώθηκαν στα όρθια από ντόπια και ξένα κέντρα συμφερόντων.

Μάρτιος: Πατρινό καρναβάλι για πάντα μιας και γίνεται ανασχηματισμός. Δομικός και ατομικός. Μπλε και εκσυγχρονιστικό πράσινο συμπλέουν με το κίτρινο του Ποταμού Κβάι. Συγχωνεύεται το Εσωτερικών με το Εξωτερικών και το Παιδείας με το Εργασίας. Άλαλα τα χείλη των Προεδρικών.

Ακόμη 30.000 ξένοι εργάτες οικοδομής παίρνουν χαρτιά μπας και φτιαχτεί το Ελληνικό και η υποθαλάσσια ζεύξη Περάματος Σαλαμίνας, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Ξέρξη πάνω στο βουνό Αιγάλεω.

Απρίλιος: Δεν έχει Πάσχα ο Απρίλιος αλλά έχει χιόνια στο καμπαναριό. Μια σφοδρή χιονοθύελλα πλήττει από άκρη σε άκρη τη Γερμανία, προς την οποία δηλώνουμε αλληλέγγυοι.

Ξαναπάει ο κόσμος στα γήπεδα, μετά από αίτημα του Ταγίπ να μάθει ο λαός μπαλίτσα από τον Φατίχ.

Με τροπολογία που έρχεται στη Βουλή, αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνονται κάθε χρόνο.

Μάιος: Η εργατική Πρωτομαγιά συμπίπτει με την ανακάλυψη και αποκάλυψη ρωμαϊκής βίλας στη Λεωφόρο Όλγας. Πλούσια στοιχεία βρίσκει η αρχαιολογική σκαπάνη για τις παρτούζες που γινόσαντε (sic) επί Νέρωνα, αλλά και Καλιγούλα.

Αναγούλα εντωμεταξύ παθαίνουν όλοι οι άσπονδοι οχτροί με το θαύμα της Ελλάδας. 512 εκατομμύρια τουρίστες ήρθαν στη χώρα μόνο το πρώτο τετράμηνο, φόβοι πως θα βουλιάξουν τα νησιά του Αιγαίου από την πολυκοσμία και το κέντρο της Αθήνας από την κακοσμία.

Ο ΠΑΟΚ κατακτά το Κόνφερενσ και ο Λευκός Πύργος ανακατασκευάζεται στο σχήμα της ευρωπαϊκής κούπας.

Ιούνιος:  Το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει πως είναι η τελευταία φορά που οργανώνει Πανελλαδικές Εξετάσεις, του χρόνου όλοι στα μη κρατικά με student pass.

Στις ευρωεκλογές πρώτο κόμμα έρχεται το ΠΑΣΟΚ, μετά ο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου μετά η Νέα Αριστερά και πάνω από όλους η παλιά, τιμημένο ΚΚΕ. Όσον αφορά το πρωτάθλημα στην Κεντροαριστερά. Ο Χρήστος Σπίρτζης αναδεικνύεται ως ο μόνος ηγέτης που μπορεί να την ενώσει.

Ιούλιος: Με τροπολογία που έρχεται σε θερινό τμήμα, εκλογές για Δημάρχους και Περιφερειάρχες θα έχουμε κάθε δύο χρόνια. Άμα βγουν αυτοί που θέλουμε κάνουμε τη θητεία δωδεκαετή.

Η 4η Ιουλίου, ημέρα της Ανεξαρτησίας, εορτάζεται ξανά με λαμπρότητα στην Ελλάδα,  ενώ στις ΗΠΑ σκέφτονται να δώσουν το Κολοράντο στην ΕΕ για να πάρουν τη Χλιδοκώσταινα, κάποτε Ψωροκώσταινα

Αύγουστος: ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές πρώτο σημαίνει ο λαός στην εξουσία, με τα μπάνια του, με τα διακοποδάνεια του με τα ΣΕΑ του και τα ΜΕΑ του. Σε τοίχο γράφτηκε ξανά το ιστορικό σύνθημα “ΜΑΤ & ΜΕΑ για μια Ελλάδα νέα”.

Σεπτέμβριος: Ο προϋπολογισμός δείχνει κέρδη 777% πάνω από το στόχο, αποπληρώνουμε όλα τα δάνεια και αγοράζουμε σε οπλικά συστήματα ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει. Σαν αστακοί θωρακισμένοι ξεκινάμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν χωρίς Σασμό αλλά με αλλαγμένο σαζμάν για ταχύτητες 7G.

Μετά τις διακοπές όλα τα σπίτια μοιάζουν κλουβιά, ακόμη και τα χρυσοποίκιλτα ρετιρέ.

Οκτώβριος: Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει έκτακτο Συνέδριο. Καθαιρείται ο Κασσελάκης και τη θέση του παίρνει ο Τάυλερ γιατί κρίθηκε πως με αυτόν μπορεί να ταυτιστεί η εργαζόμενη τάξη και όχι με την πλουτοκρατία του Στέφανου, που δανείζει τα κόμματα για να τα ελέγχει.

Στην επέτειο του ΟΧΙ βγαίνουν όλα τα τεθωρακισμένα στην παρέλαση, ψαρώνει ο Ταγίπ και μας παραχωρεί την Ανατολική Θράκη με αντάλλαγμα να μείνουν για ακόμη μία χρονιά Αταμάν και Τερίμ στον ΠΑΟ

Νοέμβριος: Το Φθινόπωρο είναι εδώ με τριάντα βαθμούς Κελσίου και επιτέλους ο τουρισμός έγινε δωδεκάμηνος, ενώ εργοστάσιο που θα κατασκευάζει ηλεκτρικά ΙΧ φτιάχνεται στο Λαύριο.

Η Κυβέρνηση χάνει τη δεδηλωμένη μετά από οργανωμένη ανταρσία Καραμανλικών βουλευτών που τον θέλουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σχηματίζεται νέα Κυβέρνηση δικομματική, με το ΠΑΣΟΚ στα πράγματα και Πρωθυπουργό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Δεκέμβριος: Ο Ολυμπιακός κερδίζει τη Ρεάλ με 6-0 σε φιλικό αγώνα προς τιμή του Αλέξη Κούγια για την προσφορά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο , το Jumbo μετρά μέρες για τα Χριστούγεννα, η Κυβέρνηση μετρά τα λεφτά και βρίσκει ελλείμματα μιας και το επίδομα ανεργίας είναι 2.000 ευρώ το μήνα.

Τα ξαναμετρά χωρίς τις αμυντικές δαπάνες και βρίσκει πλεονάσματα, κάτι πολύ θετικό για τις ευοίωνες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, που έλεγε κάποτε ένας Τσάρος που έμεινε στην Ιστορία ως Colgate.

Το δίσεκτο έτος φεύγει, οι καλικατζαραίοι έρχονται, γιατί τέτοιοι είναι.

Λευτεριά στην επίπλαστη ελευθερία. Αφήστε όλα τα εμπορικά και λοιπά κέντρα, παράκεντρα και απόκεντρα εξουσίας να ανθίσουν.

Καλή χρονιά, χαρούμενη Φατίχ Τερίμ Πρωτοχρονιά!

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη