• emo.gr
  • Sport
  • Έκανε λάθος ο Πασκουάλ;
Έκανε λάθος ο Πασκουάλ;

Θα έχει πλάνο απάντησης ο Σφαιρόπουλος;

Πολύ συζήτηση γίνεται για τις επιλογές ξένων του Πασκουάλ , με τις οποίες και θα τελειώσει τη χρονιά, καθώς στο ελληνικό Πρωτάθλημα επιτρέπονται μέχρι 6 ξένοι.

Γκιστ και Σϊνγκλετον δεν υπήρχε περίπτωση να μην προτιμηθούν, όπως και ο Λεκαβίτσιους ως εναλλακτική στα γκαρντ, ενώ και ο Ρίβερς παρά το ντεφορμάρισμά του έχει το brand.

Από εκεί και πέρα ήταν λογική η αντικατάσταση του Ντένμον με τον Τζέιμς, ο οποίος μπορεί να γυρίσει μόνος του ένα ματς, αλλά το ζήτημα είναι ο Γκάμπριελ, ο οποίος απομακρύνθηκε για χάρη του Λοτζέσκι.

Ο συμπαθής Ματ, με σημαντική θητεία στον Ολυμπιακό προτιμήθηκε, αν και ο Γκάμπριελ είχε κάνει εξαιρετικά παιχνίδια κατά του Ολυμπιακού.

Εκεί ακριβώς είναι και το πρόβλημα του Πασκουάλ. Με τον Ρίβερς και τον Λοτζέσκι να κάνουν μέτρια χρονιά, ο Σφαιρόπουλος ρίχνει το βάρος στον περιορισμό των Καλάθη και Τζέιμς.

Ο Παπανικολάου δεν πάει πια πάνω στον Ρίβερς, αλλά παίζει άμυνα πάνω στον ιθύνοντα νου Νικ προσπαθώντας να μην του δίνει χώρους για διεισδύσεις, αφήνοντάς τον να σουτάρει από μακριά.

Και όσο ο ΠΑΟ δεν έχει το σουτ, η άμυνα του Ολυμπιακού θα κλείνει προς τη ρακέτα, μη δίνοντας πεδίο δράσης ιδίως στον Γκιστ.

Μοιραία έτσι απομένει μόνο ο Σίνγκλετον μοναδική διαρκής απειλή για την άμυνα του Ολυμπιακού.

Ακόμη ένα σημείο που συζητήθηκε σχετικά με τις επιλογές του Πασκουάλ ήταν η χρησιμοποίηση του Θανάση για πολύ ώρα, ο οποίος ήταν ογκόλιθος αμυντικά, αλλά στην επίθεση έμπλεξε κι αυτός με την πολύ καλή άμυνα του Ολυμπιακού.

Θα έχει πλάνο απάντησης ο Σφαιρόπουλος;

Ασφαλώς ο Πασκουάλ και οι συνεργάτες του τα έχουν δει αυτά και θα έχουν έτοιμες απαντήσεις στο ΣΕΦ, στο οποίο είναι βέβαιο πως θα κατέβουν με άλλα πλάνα και plays.

Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο Σφαιρόπουλος, που έδειξε νέα πράγματα στον πρώτο τελικό.

Θα ξαναδούμε τον Παπαπέτρου στο «4», ο Ρόμπερτς θα πάρει προσπάθειες, θα επιστρατευθεί ξανά ο Μπόγρης  για λίγα λεπτά;

Είναι η πρώτη φορά από την έλευση του Πασκουάλ που ο Σφαιρόπουλος του έβαλε πραγματικά δύσκολα στο τακτικό κομμάτι, ενώ και πνευματικά ο Ολυμπιακός δείχνει πιο έτοιμος.

Οι εφημερίδες και τα σάιτ ορκίζονται πως ο ΠΑΟ θα είναι εντελώς διαφορετικός αύριο, μετά και τα γκάζια του Γιαννακόπουλου στους παίκτες, αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.

Εκτός κι αν ο Λοτζέσκι κάνει παιχνιδάρα και δικαιώσει τον προπονητή του. Κατά τα λοιπά ο Γκάμπιελ λείπει και ο Ολυμπιακός δείχνει σοβαρός και σε καλύτερη συνολικά κατάσταση.

Του αρκεί πλέον να υπερασπιστεί την έδρα του και ο ΠΑΟ χρειάζεται πια ένα μεγάλο ματς στο ΣΕΦ.

Η κριτική για τις επιλογές ξένων στον  Σφαιρόπουλου υπήρξε όλη τη χρονιά αμείλικτη.

Μπορεί να ήλθε η ώρα να περάσει και ο Τσάβι Πασκουάλ κάτι αντίστοιχο…

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη