• emo.gr
  • Sport
  • Τρίτωνας: Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
Τρίτωνας: Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Στο θέμα του προπονητή, αναστάτωση προκλήθηκε στις τάξεις των φίλων της ομάδας με την ανακοίνωση του Μιχάλη Μιχελάκου ως βοηθού του ομοσπονδιακού κόουτς Σκουρτόπουλου στον Πανιώνιο.

Με στόχο να συνεχίσει καταρχάς να είναι αγκυροβολημένος στη Β΄ Εθνική και ό,τι καλύτερο προκύψει καλοδεχούμενο, προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού του ο Τρίτωνας.

Στο θέμα του προπονητή, αναστάτωση προκλήθηκε στις τάξεις των φίλων της ομάδας με την ανακοίνωση του Μιχάλη Μιχελάκου ως βοηθού του ομοσπονδιακού κόουτς Σκουρτόπουλου στον Πανιώνιο.

Ο Μιχάλης παραμένει προπονητής του Τρίτωνα και οι άνθρωποι της ομάδας, θεωρούν ιδιαίτερα τιμητικό για το σύλλογο, το γεγονός πως θα συμμετάσχει και στην προσπάθεια του Πανιωνίου για μια καλή πορεία στην Α1.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, οι περισσότερες εκ των οποίων οφείλονται στις επαγγελματικές υποχρεώσεις των παικτών. Έτσι παρελθόν αποτελούν οι Γκαβανόπουλος, Τασσόπουλος, Θυμνιός, Καραδολάμης, γεγονός που σηματοδοτεί μια σχεδόν πλήρη ανανέωση στη φροντ λάιν.

Στη θέση του Λάρρυ αποκτήθηκε ο Μαλτέσιος ένας σέντερ που καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις του προπονητή, με μπακ-απ τον Κουκουνιά, που για ακόμη μια χρονιά θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον σύλλογο.

Το μεγάλο μπαμ έγινε με την απόκτηση του Σωκράτη Ψαρόπουλου. Ο 26χρονος (1.91μ.) γκαρντ έχει θητεία πολυετή στην Α2, αλλά και στα παρκέ της Α1. Εθεωρείτο ένα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Ο Ψαρόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στο Περιστέρι (2008-12), στην συνέχεια πέρασε από Φιλαθλητικό (2012-13), Παγκράτι (2013-15). Ξαναγύρισε στο Περιστέρι (2015-16) και στο Παγκράτι (2016-17) και φέτος έπαιζε  για την Καρδίτσα στην Α2.

Πρόκειται για μεγάλη κίνηση, από τη στιγμή μάλιστα που ο Σωκράτης είναι παιδί γέννημα-θρέμμα της περιοχής, καλύπτει δηλαδή απόλυτα και το κριτήριο της εντοπιότητας, που παίζει το ρόλο του σε ομάδες σαν τον Τρίτωνα, εμβληματικές μιας συνοικίας.

Ο Μιχάλης Σπυριδάκης, με θητεία σε Αρκαδικό και Μελίσσια αποκτήθηκε για να προσφέρει λύσεις στις θέσεις 2-3 και ο σχεδιασμός της ομάδας μιλά για την απόκτηση άλλων δύο παικτών στις θέσεις «3» και «4», παικτών με πλούσιες εμπειρίες στην κατηγορία.

Στα γκαρντ ο σύλλογος θα περιμένει την επάνοδο του πολύτιμου Νίκου Κούτουλα (υπεβλήθη σε επέμβαση χιαστών) μετά τις γιορτές και θα στηριχθεί για ακόμη μια χρονιά στον διεθνή με την Εθνική Συρίας Γιάννη Ντιμπ και στον εξελίξιμο Μανόλη Καλαντζή.

Το μπάτζετ της ομάδας διακρίνεται από μεγαλύτερο ρεαλισμό σε σχέση με πέρυσι και οι ιθύνοντες του συλλόγου σχεδιάζουν μια ομάδα περισσότερο αθλητική, που θα βγάζει μεγαλύτερη ενέργεια στο παρκέ, μια ομάδα που θα καλύψει πλήρως το κενό των έμπειρων παικτών που αποχώρησαν.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη