• emo.gr
  • Sport
  • Ποδόσφαιρο
  • Όταν το ποδοσφαιρικό μάρκετινγκ συναντά την πολιτική μόδα γεννιέται το Nations League!
Όταν το ποδοσφαιρικό μάρκετινγκ συναντά την πολιτική μόδα γεννιέται το Nations League!

Οι Γερμανοί μπροστά στο κοινό τους θέλουν να αποφύγουν να φύγουν ξανά με κατεβασμένο κεφάλι, ενώ και οι Γάλλοι θα πρέπει να επιδείξουν εκ νέου κυνισμό

Όταν το ποδοσφαιρικό μάρκετινγκ συναντά την πολιτική μόδα στη Γηραιά Ήπειρο γεννιέται το Nations League!

Νέο προϊόν στην ποδοσφαιρική αγορά και μάλιστα μεταξύ Εθνικών ομάδων και το θέμα είναι ποια θα είναι η ανταπόκριση του κοινού. Τόσο η ονομασία όσο και η ιδέα για ματς μεταξύ ισοδύναμων ομάδων υπόσχονται τα καλύτερα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Γερμανία υποδέχεται την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία  Οι Γερμανοί μπροστά στο κοινό τους θέλουν να αποφύγουν να φύγουν ξανά με κατεβασμένο κεφάλι, ενώ και οι Γάλλοι θα πρέπει να επιδείξουν εκ νέου κυνισμό για να μην ηττηθούν και χαρίσουν πόντους στη Γερμανία, συν το γόητρο.

Οπότε περιμένουμε ένα προσεκτικό παιχνίδι με λίγα γκολ, ίσως και Χ.

Δεύτερη επιλογή ο Σλοβενία-Βουλγαρία είναι αμφίρροπο και ίσως έχει γκολ, μιας και οι δύο θέλουν τη νίκη για να πάρουν το πάνω χέρι στον όμιλο

Προτάσεις

Γαλλία Γερμανία άντερ 2,5 στο 1.95

Γαλλία Γερμανία Χ στο 3.40

Σλοβενία-Βουλγαρία όβερ στο 2.55

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Tο Εκτελεστικό Συμβούλιο της UNESCO αποφάσισε ότι η 9η Φεβρουαρίου προτείνεται ως «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας», μιας και σε αυτήν την ημερομηνία, το 1857, έφυγε από τη ζωή ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός.
  • Βάζουμε δασμούς, μετά τους αναστέλλουμε, το συζητάμε κιόλας, κοιτάμε και τους δείκτες των Χρηματιστηρίων, παίζουμε μπαλίτσα, κάνουμε και πλάκα, αλλά μόλις έρχεται η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου, σούζα τα άλογα!
  • Κώστας Καββαθάς: αμέτρητες ζωές σε μία, στην τελική ένας τύπος πολύ πιο μπροστά από την εποχή του
  • Συμμετέχει και ο Έλον Μασκ στην αυριανή γενική απεργία, έπεσε κάτω από 300 δις η περιουσία του, συνειδητοποίησε πως το σύστημα φταίει, όχι αυτός